25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Hamarabb jön a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Majd’ két héttel az eredetileg tervezett időpont előtt megérkezik a trilógia.

Írta: GeryG

Az Activision olyan lépésre szánta el magát, ami videojátékos körökben ritka, mint a pályarombolás a Call of Dutyban. Az már egészen hétköznapi jelenség, ha egy játékot ilyen-olyan indokkal elhalasztanak. Az viszont, hogy valami a tervezettnél előbb kerüljön a(z online) boltok polcaira, sokkal kirívóbb eset.

Márpedig a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PC-s, Xbox One és Nintendo Switch változatai esetében ez a helyzet. Az Activision a minap bejelentette, hogy az eredeti tervekkel ellentétben nem július 10-én fog megjelenni a klasszikus ügyességi játék felújított kiadása. Hanem majd’ két héttel korábban, június 29-én.

A sorozat eredendően az aktuális PlayStation konzolokra jelent meg, majd elkezdtek szállingózni a multiplatform epizódok is. Most viszont a széria eredeti első három részét lehet majd újra élvezni. A trilógia PlayStation 4-re már tavaly megérkezett, ehhez csatlakozik idén nyáron a többi platform.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Platform:

Fejlesztő: Vicarious Visions

Kiadó: Activision

Megjelenés:
2017. június 30. PC
n/a: PS4, X1, Switch

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!