Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Nem számítástechnikai témák

»» A magyar labdarúgó válogatott

1 2 3 ... 81 82 83
21.11.27. 15:44 #4143
szbszig
A Nemzetek Ligája-helyezésünkkel kalkuláltam, mert igazából kezdettől fogva azzal volt nagyobb esélyünk a pótselejtezőre, mint a csoportban megcsípni a második helyet. Persze ahhoz szerencse kellett volna, hiszen nem rajtunk múlt, hanem az osztrákokon. Akik meg cserébe azért, hogy ellazsálták a teljes selejtezőkört, megkapták a lehető legkönnyebb sorsolást, és még a második meccsen otthon is játszhatnak, ha továbbjutnak. Miközben a másik két ágon az már ugye biztossá vált, hogy a legutóbbi két Európa-bajnok közül az egyik biztosan nem, vagy mondjuk Lewa és Ibra közül az egyik szintén nem lesz ott Katarban.
21.11.27. 14:44 #4142
neumark
Oroszország akar lenni az a Wales. A skótok meg a Svédország–Csehország győztese inkább. Tehát finoman szólva sem valószínű hogy kijutottunk volna..
21.11.27. 00:55 #4141
szbszig
Majd jövő márciusban, amikor az olaszok és a portugálok gyepálják egymást az utolsó kiadó helyért, gondoljunk arra, hogy ha kicsit szerencsésebbek vagy ügyesebbek vagyunk, mi akár a walesiek meg a skótok ellen pótselejtezhettünk volna a vébéért.
21.11.17. 11:40 #4140
Pyrogate
Mentálisan könnyebb üres stadion előtt játszani, pláne tét nélkül. Ezt az NL megmutatta.
21.11.17. 10:14 #4139
szbszig
Szerintem nincs összefüggés a szurkolók száma és a mutatott teljesítmény között. Az Eb-pótselejtezőket is totális zárt kapu előtt vívtuk meg a COVID miatt, és azokon jól játszott a csapat. Szóval ott nem jelentett hátrányt a nézők hiánya. Vagy például Varsóban sem lehettek elvileg magyar szurkolók, mert a mieink hivatalosan ettől a meccstől is el voltak tiltva a korábbi, nézőtéri alakítások (most éppen a londoni tömegverekedés) miatt. Az más kérdés, hogy ennek ellenére végül bejutottak azért magyar nézők bőven a stadionba, de ha lehetett volna hivatalosan is szervezni szurkolói utat, pláne egy ilyen közeli és baráti országba, mint a lengyeleké, akkor vélhetően még sokkal többen lettek volna.

A lengyelek számára inkább volt tétje, mint nekünk, mert nekik ezen múlt, hogy kiemeltek lesznek-e a pótselejtezők sorsolásánál, és otthon játszhatnak-e majd. Végül nekünk köszönhetően nem lettek azok. Persze ha igazán nagy tétje lett volna, azaz egy ki-ki meccs lett volna ellenünk a pótselejtezős helyért, akkor az idősebb sztárokat (Lewandowski, Glik stb.) nem pihentetik, de ebben az esetben elképzelhető, hogy nálunk is összekalapálnak pár játékost a kisebb sérülésekkel küzdők (Szoboszlai, Gulácsi stb.) közül. Úgyhogy igazából felesleges a körülményeken gondolkodni. A lényeg, hogy megvertünk idegenben egy papíron sokkal jobb csapatot, akik számára nagyobb tétje volt a meccsnek, mint nekünk.
21.11.16. 21:13 #4138
SMBX-fan
A tegnapi győzelem margójára: ez a VB-selejtezős csoportkör az ékes bizonyítéka annak, hogy nem csak etikai, hanem pragmatikus szempontból is visszás a niggerező ultrák viselkedése: az albánok elleni hazai meccset elbukjuk a közönség hiányában, de a lengyelek ellen Varsóban nyert a csapat.

Mondjuk utána még lett volna egy kétfordulós pótselejtező, egy sokkal durvább fajtából mint az EB, de akkor is. Meg lehet hogy a biztos kiesés kellett ahhoz, hogy az angolokkal ikszeljen a csapat, a lengyeleket meg le is győzze idegenben. (bár a lengyeleknek is egy relatíve tét nélküli meccs volt)
21.11.01. 18:42 #4137
SMBX-fan
21.10.13. 19:45 #4136
jawsika
Annak mi köze van hozzá? Az egyik politika, a másik közbeszéd. A közbeszédet, médiát évtizedek óta ez a szél uralja. Pl.: 16-20 a jó Donald az elnök a nagy vízen túl, de a komplett média, legyen az hagyományos, vagy social, leftish ugyanúgy. Akkor ki is uralkodik? Az elnök, vagy a média? De ez nem az a topic.
21.10.13. 19:25 #4135
SMBX-fan
leftish agymosás? 1979 óta 42 évből 29-ben a Toryk uralkodtak, és az a 13 is egy jobbratolódott Labour volt

meg azért nem mindegy hogy "néger"-t vagy "nigger"-t mondasz

ettől függetlenül irritáló ez a kettős mérce, hogy a magyarokat szénnébüntetik, de a brit szurkolókkal nem kezdenek semmit, sem pedig az orosz labdarúgó szövetséggel vagy a szaúdiakkal
21.10.13. 19:13 #4134
jawsika
Tudod hol van a különbség? Hogy sok évnyi leftish agymosás után számukra a rasszizmus, legyen az valós, vagy képzelt, az mindenek fölött álló főbenjáró bűn. Ha a magyar drukkerek egy (fehér) angol csecsemővel tengóztak volna a lelátón, az kisebb ügy lenne, mint az, ha tízen lenégereznek egy négert. Ez a média hergeli, de amikor egybeesik a nemzeti érdekkel, mindenki beáll mögé.
21.10.13. 17:18 #4133
szbszig
Egyébként hogy mennyire nem értjük egymást, arra a legjobb bizonyíték, hogy az angol média szerint felháborító, hogy az UEFA meg a FIFA még mindig nem büntette meg eléggé a magyar válogatottat.

„AZ ELSŐ FÉLIDŐ ÚJABB LECKE VOLT A NEMZETKÖZI LABDARÚGÓ-SZÖVETSÉGNEK (FIFA), AMELY SOHASEM TANUL. MÉG A FIFA RÖVIDLÁTÓ TISZTVISELŐI IS LÁTHATTÁK, HOGY AZZAL, HOGY NEM SZABTAK KI MEGFELELŐ BÜNTETÉST AZ OLYAN PROBLÉMÁS SZURKOLÓKRA, MINT AMILYENEKKEL MAGYARORSZÁG ESETÉBEN TALÁLKOZHATUNK, EGYSZERŰEN ARRA ÖSZTÖNZIK AZ ELKÖVETŐKET, HOGY FOLYTASSÁK RENDETLEN MAGATARTÁSUKAT.”

(cikk 1)

"A TalkSport szerda reggeli podcastjében például arról ment a diskurzus, hogy a FIFA-nak és az UEFA-nak ki kéne zárnia a magyar válogatottat minden versenysorozatból a drukkerek viselkedése miatt. Több neves lap sötét estéről, az erőszak éjszakájáról és szégyenteljes magatartásról ír."

(cikk 2)

Mindeközben mi azt látjuk, hogy az angolok ugyanúgy kifütyülik rendszeresen az ellenfél himnuszát, az Eb-döntő előtt ment a tömegverekedés a beléptetésnél, vagy például Koppenhágában az Eb-meccseken ugyanúgy dobálták poharakkal az ellenfél játékosait, mint legutóbb nálunk a Puskásban. Ezekért az érintettek valahogy mégsem kaptak semmilyen büntetést mindmáig. Csak mi. Viszont ők mérhetetlenül fel vannak háborodva, ha az ellenfél nem hajlandó letérdelni velük együtt a kezdésnél, vagy rosszallását fejezi ki emiatt.

Bevallom, már én is eljutottam oda, hogy bár a rasszizmust magát nyilván elítélem, de nem tud meghatni, amikor látom vagy hallom, hogy valahol kifütyülik a térdelő játékosokat. Sőt, néha már egyenesen kárörvendve olvasom az ilyen híreket. Például szeptemberben azt, amikor a Sparta Prahának kellett állítólagos rasszista inzultusok miatt zárt kapus meccset játszania, amire végül az UEFA szabályainak megfelelően kizárólag gyerekeket engedtek be – akik aztán ugyanúgy kifütyülték a térdelő játékosokat, mint a felnőttek. A Legia Warszawa-szurkolók legutóbbi trollkodásáról pedig már nem is beszélve.
21.10.13. 15:20 #4132
Raistlin666
Utóbbit láttam élőben és az volt a baj. Azok az arcok meg gesztusok amiket ott láttam...a vége felé mikor be voltunk szorítva (A-N-D-O-R-R-A beszorított a kapu elé hogy egyenlítsen ismétlem) a fejetlen csirke is befért volna abba a csapatba! Dominik a rá állított pékkel perlekedett foci helyett és mindenki olyan körülményes volt mint valami öregfiúk meccs utolsó 10 percében. Ilyesmire nincs mentség telt ház előtt! És akkor még himnuszt meg tapsot kaptak a végén...
21.10.13. 15:05 #4131
SMBX-fan
Melyik volt szerinted az arcpirítóbb? Amikor idegenben kikaptunk 1:0-ra, vagy hogy múlt hónapban hazai pályán egy szűk 2:1 lett?
21.10.13. 14:35 #4130
Raistlin666
Továbbra is mindenre +1 de az Andorra elleni nyomorékságot akkor sem tudom elfogadni semmilyen szinten! Ott voltam, láttam élőben és nem érdemeltük még azt a nyúlfarknyi győzelmet sem! Nem volt ott semmilyen mentális cucc meg nyomás!
Egy ilyen csapatot kifilézni szokás könyörgöm! Vagy a kövi selejtező sorozatban majd jön a mantra hogy Andorra is egyenrangú mert két pék helyett két tesitanár is bekerült a keretükbe? Pofám leszakad a mai napig ha arra az estére gondolok!
21.10.13. 13:22 #4129
pb69
Semmilyen értékítéletet nem kívántam belekombinálni, csak leírtam szerintem miért alakulhatott ki ennyire más eredmény és játékkép a két meccsen.
Nyilván szerintem se frankó, amit az albánok vagy Andorra ellen mutattunk, Rossinak is van benne szerepe. Többek közt ezért is írtam, hogy a kapitány által kitalált stratégia bizonyos szint alatt/fölött nem működik.

Ettől függetlenül, a játékosok se könnyítik ezt meg, hiszen nemcsak szakmailag, de mentálisan is erős hiányosságokkal küzdenek. Andorra ellen is ott a nyomás, hiszen kötelező a győzelem, gyengébb ellenfél, az eredménykényszer adott, de sokan emellett játékban is jóval többet várnak.
A magyar játékosok pedig sajnos fejben nemigen alkalmasak ennek kezelésére. Érdekes, hogy még a legjobbjaink is mennyire hullámzóan tudnak játszani a válogatottban, pl. Gula vagy Szoboszlai mintha bizonyos meccseken nem is ugyanaz lenne, mint a klubjukban.

Presszing? A keretünk nagy része életében nem találkozott élesben ezzel a fogalommal. Jó, ebben van túlzás, de pl. egy NB1 vagy MLS messze nem a védekezéséről híres bajnokságok, de összességében is a BuLi-ban játszókról lehet elmondani, hogy napi szinten ebben mozognak. Csak hát egy kapus vagy középhátvéd nehezen tud érdemben hozzátenni a letámadáshoz. 1-2 fecske meg nem csinál nyarat.
Attól, hogy hoztunk a közelmúltban nagyon szép eredményeket, még nem szabad azt gondolni, hogy egyénileg is kellően képzettek a játékosok. Amikor a játékosok többsége egy magyar középcsapatból jön, ill. nevesincs külföldi bajnokságokból és klubokból, akkor nem tudom mennyire lehet elvárni ennél stabilabb és jobb eredményeket/játékot.

A bravúreredményeinknél azt is érdemes hozzávenni a képlethez, hogy amikor nagy a szakadék 2 csapat között, akkor jellemzően a motivációk ellentétesen alakulnak. Az erősebb csapat a háta közepére nem kívánja az összecsapást, a kisebb pedig nagyon meg akarja mutatni, élete egyik meccsének tekint rá.
Ráadásul a válogatott meccsek manapság eleve nem kapnak kellő fókuszt a topjátékosoktól, szóval el tudjuk képzelni hogy áll egy angol, német, francia stb. csapat egy magyarok elleni meccshez.
Ez persze semmit nem vesz el a válogatott érdemeiből, csak kezeljük helyén a dolgokat.
21.10.13. 13:22 #4128
SMBX-fan
Ebben szerintem az is benne van hogy a futball és a politika összemosódott és alapból rossz hírünk van a nagyvilágban a 2015 óta történtek miatt.
Meg azért mi egy sokkal könnyebb célpont vagyunk az UEFA-nak és a FIFA-nak mint Oroszország vagy Szaúd-Arábia. Ezen két ország elitje sokkal botrányosabb (összességében sokkal durvább a bigottéria), de a befolyásuk miatt velük már nem mernének kekeckedni.
21.10.13. 13:02 #4127
Raistlin666
Persze a kollektív bünti egy nagy ökörség, de sajnos most ez a módi. Mert ugye nincs névre szóló jegy meg 1000 kamera a stadionokban már, hogy ki lehessen szűrni 100%-ra a nyomoroncokat!
21.10.13. 12:41 #4126
LordMatteo
Ja, lehet, hogy félrement az irónia. Szerintem nevetségesen durván és feleslegesen büntetnek minket. Ha akkora rasszista minden magyar, akkor Nego-t miért nem utálják ki minden meccsen?

A focikultúra része valamilyen szinten ez (nem jó része, de évekig szerves része volt, a megoldása pedig nem az, hogy szarrá kell büntetni a csapatot és a szurkoló tömeg ártatlan részeit), csak úgy alakult, hogy a "magyar esetben" automatikusan mindenki annak minősül ha tíz ember balhézik. Angliában meg ugye ma született bárányok szurkolnak minden meccsen, de ha rossz színű pólóban mész be egy kocsmába, lehet, hogy megvernek.
21.10.13. 12:27 #4125
szbszig
Az albánok is biztosan kapnak egy-két zárt kaput, mi viszont sajnos már nagyon sokszoros visszaesők vagyunk, meg felfüggesztett büntetésünk is hatályban van, szóval nálunk már az is bőven elég a következő eltiltáshoz, ha csak idegenben pár tucat "szurkolónk" balhézik. Mondjuk az megint másik kérdés, hogy hogyan jutottunk el ebbe az úgymond büntetésspirálba, azzal ugyanis én is egyetértek, hogy egy időben nagyon ránk szálltak, és okkal, ok nélkül vizsgáltak meg büntettek minket. És igen, van kettős mérce is szerintem. Négerezni meg zsidózni kirívóan durva dolognak számít a nyugat-európai döntéshozók szemében, szóval ha ilyet tapasztalnak valahol, arra harapnak rögtön. Míg mondjuk ha a románok szidják a magyarokat, annak a súlyát ők nem érzékelik úgy, hát szomszédok, riválisok, nem csípik egymást különösebben, ez benne van, legalábbis szerintük.
21.10.13. 12:07 #4124
SMBX-fan
Azért az komoly hogy a Nego elleni magaslábnak nem lett piros a vége.
21.10.13. 11:55 #4123
jawsika
Mert, mi volt, mi van? Nem látom ennek nyomát sehol.
21.10.13. 11:51 #4122
Raistlin666
És még hősök is lesznek mert hogy kitartottak percekig puszta kézzel a gonosz rendőrök ellen. Nem is tudom hogy ez a szurker kultúra vagy a a két angol meccs között mutatott siralmas játék a nagyobb gáz...vagy meg is érdemli az egyik a másikat nem tudom!
21.10.13. 11:42 #4121
LordMatteo
És a FIFA már be is jelentette, hogy vizsgálódik, akárcsak az albán-lengyel miatt, amit ugye félbe kellett szakítani a gól után.

Gondolom megint zártkaput kapunk, Albánia meg majd buksisimit.

Lassan már eljutok arra a kocsmaérvre, hogy inkább közöljék hogy kész bazmeg, magyarok, 50 évig nem játszhattok FIFA és UEFA meccseket mert ilyen hülyék vagytok, köszi.

Legalább nyugodtabban aludnánk.
21.10.13. 10:36 #4120
SMBX-fan
Kíváncsi vagyok hogy a 2022-es UEFA Nemzetek Ligájában sikerül-e nem a 4. helyen végezni az A divízió valamelyik csoportjában. Ugyanis az hogy feljutottunk eleve meglepetés volt és nem lenne olyan nagy szégyen ha visszaesnénk a B-be, de 2-3 pontot azért illene szerintem majd szerezni.
21.10.13. 10:00 #4119
quervo
Bennem a Rossi iránti tisztelet kb szertefoszlott a "nem ismerek ilyen nevű embert" megjegyzésén, amikor Constantinóról kérdezték.

Amúgy szarból várat építünk továbbra is, de már csak néha. Ez a tegnapi sem volt egy nagy mutatvány, az angoloknak szar napjuk volt, a 11-est megköszönhetjük nekik, az irgalmatlan ostobaság volt. Féltem ilyen 6-7 közte eredménytől, mert a szurkolók miatt akár még törlesztenivalójuk is akadhatott volna.

De azt ne vegyük el, hogy a pontszerzés a világ egyik válogatottjától sem elvárás a Wembleyben.
21.10.13. 09:32 #4118
Raistlin666
Minden igaz amit írsz, de azért minden tisztelettel Rossi felé, azt nekem ne magyarázza senki normálisnak, hogy egy Andorrát sem tudunk "presszingelni" és simán verni! Ott milyen mentális nyomás volt???

És igaz hogy Albánia már velünk egy szint meg jobb keret meg hasonlók, de ilyen tesze-tosza szart kirakni a pályára 2X is nem szekszi akkor sem!

A kint alkotó szurkereknek meg ismét gratuláció!
21.10.13. 07:58 #4117
pb69
Szerintem nem annyira meglepő a dolog. Nem történt 3 nap alatt semmi, ahogyan az EB óta sem. Rossi taktikája akkor tud hatékonyan működni, ha nem mi irányítunk, átadjuk a területet, 2. szándékból tudunk játszani.
Ezt az egy sémát tudjuk, de ezt elég magas szinten, mindenki masszívan beleáll a védekezésbe, ez az alapja mindennek. Amikor ez extra motivációval és némi szerencsével párosul, akkor nálunk sokkal nagyobb játékerőt képviselő ellenfelek ellen is jól működik.

A gond akkor van, amikor ezt nem tudjuk játszani. Márpedig az ellenfelek is tanulmányozzák a csapatot, így aki nincs legalább egy polccal felettünk, az most már nem próbál meg dominálni és támadni, hanem enged minket építkezni és irányítani. Ez viszont nagyon nem megy.
Albánia nagyon hasonló szinten van, mint mi, szóval eleve kvázi rangadót vívtunk velük, ez fontos kitétel. Ők nem akartak irányítani, hagyták, hogy szenvedjünk, azt kelljen tennünk, amit nem tudunk. És mivel nem vagyunk egyértelműen erősebbek náluk, így nem sikerült átütni ezt a falat.

Ez csak a taktikai oldal, de ott van a pszichés is. A magyar csapatok mentálisan szinte mindig rémesen gyengék voltak. Márpedig mindenki tudta, hogy Albániát muszáj megverni, egyrészt a pökhendiségünkből fakadóan, másrészt mert csak így végezhetünk megfelelő helyen a tabellán.
Ez mindkét meccsre igaz volt, ezt a nyomást pedig nem tudta elviselni a csapat. Pláne úgy, hogy nem sokkal gyengébb ellenfélről van szó (ilyenek ellen is szokott rezegni a léc), hanem egy hasonló erősségűről.
21.10.13. 06:42 #4116
Raistlin666
Ez most olyan "Travolta kérdőn nézeget körbe" gifes helyzet nem?
21.10.12. 23:58 #4115
quervo
Vérivóéktól mentünk pökhendiékhez. Ja, és Lang>Orbán.
21.10.12. 22:53 #4114
SMBX-fan
Valami hasonló mint a horvátok elleni 2-1 előtt talán.
De ha a világ legősibb köztársaságát megszórjuk gólokkal és a lengyelekkel szintén ikszelünk, azt tisztes helytállásnak be lehetne majd állítani.
21.10.12. 22:50 #4113
ufodani
és 3x fél óra után is
a két albán vicc meccsen ment el a remény, ezt pedig nem tudom hová tenni, vajon mi történhetett 3 nap alatt..
21.10.12. 22:40 #4112
SMBX-fan
Na ez pozitív csalódás volt.
Ezért megérte beizzítani az M4 online-t.
21.10.12. 21:21 #4111
ufodani
fél óra után tök rendben vagyunk a góltól függetlenül is
21.10.12. 21:17 #4110
SMBX-fan
Hát, legalább 0-ra nem fog nyerni Anglia.
21.10.10. 09:07 #4109
Raistlin666
...eredménytől függetlenül is gratulálok a lélektelen tili-toli szarakodáshoz amit láttam a pályán!

Kedvenc jelenetem:
Valahol a 90. perc környékén 0-1-nél Dominik csendre inti az albán gólszerzőt egy kis kakaskodás után...
21.10.09. 22:42 #4108
SMBX-fan
Ezért megérte az elmúlt 11,5 év...
2010 előtt is szar volt a foci de legalább nem ment rá el potom pénz.
21.10.09. 22:42 #4107
SMBX-fan
Ezért megérte az elmúlt 11,5 év...
2010 előtt is szar volt a foci de legalább nem ment rá el potom pénz.
21.10.09. 22:40 #4106
ufodani
21.10.09. 22:34 #4105
quervo
21.10.09. 21:47 #4104
ufodani
Ez de határszar!
21.07.12. 19:20 #4103
SMBX-fan
Ne nevettess már...
30 ezer font azért sok!
/s
21.07.12. 19:07 #4102
szbszig
Nevetséges az egész, ne is mondd.

A mai hír pedig: rasszista megjegyzések miatt nyomoz a Scotland Yard a kihagyott tizenegyesek után.

De persze ezért is csak minket büntetnek mindig.
21.07.12. 10:21 #4101
ufodani
Ha csak a statot nézzük, abban is a jobbak voltak az olaszok és ez ritkán hazudik
( angolokat szerettem volna winnek ). Nálam 1 olasz piros biztos lett volna amikor Grealisht nyújtott lábbal pár méterről, még ha éppen hogy labda is volt először.
Ami a tiziket illeti, még Rashfordék becserélése elött a rúgók nálam ők voltak
Kane Maquire Shaw Grealish Sterling
A cseréknél írtam vkinek: Behozza Sanchot és Rashit tizit rúgni. Nincsenek játékban ez így nálam hiba. Aztán lehet beverik...
Ez után a lövők nálam Sancho Rash Grealish Kane Sterling voltak.
+ nálam Donna jobb kapus ( oks állítólag a tizit csak rosszul lehet rúgni - ezt azért 100-ban nem adom ). Egyszóval a tizik előtt már az olaszok voltak a győzők.
( mixen jött az X legalább )
Kiváló és színvonalas volt a torna, de ezt már korábban is mondtam, többek között azért is amiket írsz.
21.07.12. 00:15 #4100
LordMatteo
Amellett, hogy nagy tornán az olaszok felé húzok (nyugodtan vissza lehet nézni a fórumot ), azért az igazságérzetem is megnyugodott most. Szimpatikus volt az angol csapat is, de ez az érezhető nyomás az UEFA-részéről, meg a szurkolói dolgok (kifejezetten az EB-re gondolok most csak) közben rendkívül ellenszenvessé tették az egészet.

Alapvetően ez egy jó EB volt! Rekordsok öngól, hosszabbítások terén nem tudom, de érzésre nagyon sok volt az is, viszont jó meccsek voltak, kevés volt a dögunalom, a csoportok jó része nyitott volt az utolsó fordulóra is, nem voltak "kéz-a-kézben-továbbmegyünk" szituk. Na meg a sajátjaink
21.07.12. 00:10 #4099
dzsud
21.07.12. 00:04 #4098
Shadowguard
B*ziztak? Nem b*ziztak. Akkor meg nincs itt semmi látnivaló, tessék szépen megnyugodni.
21.07.11. 20:34 #4097
SMBX-fan
21.07.11. 20:30 #4096
Pyrogate
21.07.11. 19:42 #4095
Pyrogate
Folytatódik...Egy EB döntőre ilyen könnyű lenne bejutni?
21.07.11. 18:05 #4094
SMBX-fan
Az ukránok elleni 4:0-t nem láttam.
De ez a dán találkozó tényleg ferdített pálya jellegű volt. 25 ezer font büntetés az UEFA-tól az ALSZ-nek meg kispicsa, már elnézést a szóhasználatért.

Remélem a VB-selejtezőkön azért egálabb lesz a pálya.
1 2 3 ... 81 82 83

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

keresés a fórumban


Kedvenc témák | Súgó (FAQ) | Fórumszabályzat