25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Hetekre vagyunk a The Division Heartlandtől?

Tajvanban már a korhatárbesoroló bizottságot is megjárta már a Ubisoft játéka.

Írta: GeryG

Az első rész még kissé kiforratlan volt, de nagyszerű alapokat fektetett le. A második ezekre építkezve próbálta elődje hiányosságait pótolni – több-kevesebb sikerrel. De így is a Ubisoft egyik legnagyobb sikerének számított mindkét játék, legalábbis szigorúan az utóbbi évtizedet tekintve. Természetesen a The Division franchise-ról van szó, amelyhez még 2021 tavaszán jelentették be a harmadik részt, bár a The Division Heartland tekinthető egyfajta spin-offnak is.

Az elmúlt két és fél évben viszonylag keveset lehetett hallani a projektről, a francia kiadó ugyanis csendben dolgozott rajta. Még most sem lehet tudni, hogy mikor jelenhet meg. Bár nem kizárt, hogy ez most változni fog, ugyanis érdekes hírek érkeztek a messzi keletről. Ezek a hírek arról szólnak, hogy november 14-én a játék bejegyzésre került a tajvani korhatárbesoroló bizottságnál.

Ez önmagában még nem feltétlenül jelentene semmit, csakhogy van még egy fontos részlet. Az a rajongók – bizonyos Kurakasis –, aki kiszúrta az adatbázisban a játékot, elárult még valamit: azt, hogy Tajvanban általában két és fél hónappal a premier előtt szokás ezt a bejegyzést megejteni. De legalábbis egy nyílt béta rajtja előtt.

Ha ez érvényes a The Division Heartlandre is, akkor ebből kiszámolható, hogy a játék november 14-hez mérten két és fél hónappal később, vagyis elvileg 2024 januárjában debütálhat. Természetesen mindez egyelőre csak spekuláció, amíg a Ubisoft részéről hivatalos megerősítés vagy cáfolat nem érkezik, érdemes ennek megfelelően is kezelni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!