Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Beszélgetés a játékokról

»» Milyen játékot vettél/tervezel venni mostanában?

1 2 3 ... 38 39 40
20.10.27. 17:11 #1971
VodevilX
Hmmm erősen kell gondolkoznom hogy mi is volt az utolsó dobozos játékom.. elsőre Heroes 7 gyűjtői talán... 2015 még tartalmas volt, de nem mert következő évben még megbíztam a Blizzardban > Overwatch
Szóval nemrég felmerült hogy Cyberpunkhoz ha lemezt nem is adnak, de kellemes kiadásnak tűnik! Fura így belegondolni.. mivel már a konzolok is pedzegetik a digital only verziót, vajon mikor tűnnek el végleg a polcokról.. lényeg gyanítom az egyik utolsó dobozos játékom incoming

ha már dobozok: Big Boxes.
20.10.27. 15:55 #1970
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Múltkor, ahogy felhoztad, nekiálltam újra (pontosabban folytattam a második naptól), és közepesen kellett szótáraznom, de végigvittem.

Összességében nézve egy rohadt jó és egyedi játék, többféle végigjátszás van benne annak függvényében, mely képességeid erősíted, mert ezek beszélnek hozzád folyamatosan. Nekem a logika, a retorika, az akarat, az empátia, a sugalmazás, az érzékelés, a reagálási sebesség, a kötődés (aka csatalakozás?) és a higgadtság lett szinte kimaxolva - de figyelembe kell venni, hogy a túlerősített képességeknek is van negatív együtthatója, túlságosan rád telepedhetnek meg vitatkozhatnak egymással. Mégis ügyelni kell arra is, hogy az alapattribútumaiddal összhangban lévő erősebb kategóriákban lévő készségeket érdemes fejleszteni, legalábbis ezt tapasztaltam.

Viszont mivel ez egy nyomozást visz végig, így vannak benne fix, változatlan pontok (jó más történetekben is, de itt ez nem negatívum, hisz egy krimi is) és a vége ilyen is, ott már nem sok befolyása van a korábbi döntéseidnek egy-két erőteljesebb pont kivételével, illetve az, hogy mennyi információval rendelkezel, de ettől még elkapod a gyilkost, nincs olyan opció, hogy nem. Ez nem baj, csak nem árt figyelembe venni, hogy ez kétharmadában RPG, egyharmadában KALAND-JÁTÉK-KOCKÁZAT-szerű lapogatós könyv. A történethez kötődő oldalágában lehetnek változások, a szereplőkkel való viszonyban is, de a végső kifutás és a gyilkos megtalálása az többségében fix lesz szerintem (ezt igazolja ez a két teljesen spoileres írás is: Disco Elysium – Fixing the Ending, Why Disco Elysium‘s ending fell flat for me
).

Ettől még egy kurva jól megírt történet (irodalmi minőségében is), én máris folytatnám ugyanezzel a karakterrel és a társával egy másik ügy kapcsán az életüket. A történet-sava borsát és változatosságot az adja, hogy tested-elméd milyen részeivel beszélgetsz és ezek kapcsán mikről beszélgetsz a többi szereplővel. Pl. az elektrokémia folyton arra sarkall, hogy igyál drogozz, és ez is egy opció. El sem tudom képzelni, milyen lehet, akinél ez túlsúlyban van és még hallgat is rá.

Itt nem a történet adja elsősorban a változatosságot (mégis elképesztően jól megírt szereplők vannak, és atomjó beszélgetéseket lehet tolni a világról, a történelemről, az elméről, ki, miként éli meg az életét), hanem az egzisztenciális válság kibontása és megélése, és tulajdonképpen ezzel és ezen a területen játszol szerepjátékot. És ez nemcsak rád igaz, hanem a benne lévő NPC-kre is.

Érdemes belevágni és bezsákolni, a GOG-os ár ajándék érte.
20.10.27. 09:51 #1969
Peace
Ilyen ez sajnos. De ha az ember kénytelen, akkor nincs mit tenni. Control-ra én is rámegyek most szerintem. Elsőre nem kapott el a hangulat, de azóta annyian dicsérték, hogy csak meglesem mire ez a nagy őrület. Disco Elysium-nál várom a konzol megjelenést!
20.10.27. 08:36 #1968
MattMatthew
Jó dolog ez a GOG/Steam whislistezés, csak irgalmatlanul veszélyes tud lenni. Steam már egyedi bundle-t is gyárt profil ízlés alapján, vagy nem tudom mi alapján, de nagyon ráhibáztak, hogy 19.9 pénzért az uccsó Lara teljes kiadást meg fogom venni. Erre másnap jön a GOG kínálat akciózott Plague tale, OS2, Vampyr Disco Elysium és Control.

(Mondjuk mivel könnyen lehet, hogy bezártság lesz, ezért lehet kénytelen leszek sokat játszani!)
20.10.25. 00:10 #1967
Sp1gu
Most végeztem az Amnesia: Rebirth-tel (amit végig is streameltem néha már sajnos unott fejjel).

Vegyes érzelmek. A The Dark Descent örök kedvencem lesz mindig is, így ahhoz mértem ezt is.
Míg figyelembe véve a kezdő szöveget "jobban inkább a történetre összpontosíts, mint hogy csak játszd végig a játékot", ezzel semmi baj nincs, csak néhol elég nagy katyvasz az egész.

Míg a TDD-ben sokszor bújkáltál a teremtmények elől itt alig-alig ha kell ilyet tenned. Továbbá ahhoz, hogy megnyugodjon a karakternőd, sokszor kell lecsekkolnod a babádat (no spoiler, bizony terhesek vagyunk) ami egy érdekes megoldás. Viszont annál idegesítőbb az ha sokáig maradsz a sötétben akkor elkezd vibrálni a kép és random jumpscare horrorosztikus képeket óriás hanggal vegyítve vagdos befelé és ez volt az ami miatt inkább volt félelem érzetem mint, hogy az atmoszférája tette volna ezt.
Grafikailag viszont odatettek mindent a srácok, vannak nagyon szép környezetek és a belső terek is részletesek.
Túlélő horror fanoknak mindenképp ajánlanám már ha szerettétek az "elődöt" is.
20.10.19. 10:40 #1966
Raistlin666
Sajnos a PSN árképzés ilyen furcsa móka. Ha valami nem akciós éppen akkor nem nagyon mászik le az ára értelmes szintekre. Én a minap kedvet kaptam volna egy kis Assassin Creed-hez...kb. a Syndicate volt értelmes és reális áron elérhető...
20.10.19. 10:00 #1965
Gobiakos
Reggel úgy ébredtem (a szabim első napján), hogy ma újra előszedem az első Division-t, és megveszem hozzá valamelyik kieget, és mekkora fun lesz legalább egy délelőttre, ha többre nem is feltétlen...
TV bekapcs, PS indít, Store koppint, keresés, és utána jön a hideg zuhany:
Ez így most komoly?!
Egy olyan játék esetében, ami nem egyszer volt már ingyenesen hozzáférhető, minden páratlan héten 2990Ft-ért dobálják az ember gyereke után, annak a kiegészítőit tuti, hogy ennyiért kell adni? Vagy én nem látom reálisan a helyzetet...?
20.10.17. 21:01 #1964
Shadowguard
Az úgy szép Pedig a Redux a felújított változat. Mondjuk mivel az eredetit úgysem ismerem nem fog feltűnni. Videót néztem csak most belőle, az alapján nem vészes.
Az első kiadás idején azt hiszem pont wowoztam, a Last Lightnál dettó, aztán mindig találtam mást. Most már csak az Exodus miatt is be kellene pótolni.
És azóta a könyveket is olvastam, saccra nagyon fogok szörnyülködni a változtatásokon.
20.10.17. 19:06 #1963
Razor03
Az első kiadású Metro 2033 sokkal sokkal szebb mint a redux . Jobb a pályáknak a geometria szintje, több polygonból állnak a karakterek és szebbek a textúrák is.

Egyébként Quantum Break keys-ről és Titanfall 2 steam-ről akciósan a havi szerzemény.

Gyűjteménybe pedig egy szép állapotú Primal PS2-re
20.10.17. 18:05 #1962
Sp1gu
Köszi. Megpróbálom és reménykedek, mert nagyon kíváncsi vagyok rá. Nekem vmiért a BO széria jobban bejött.
20.10.17. 17:59 #1961
Sucee
Próbáld meg kb. egy óra múlva. Csütörtökön is este héttől élt, lehet, hogy ugyanúgy van belőve a full open béta is.
20.10.17. 17:51 #1960
Sp1gu
Üdv!

Csak az előrendelők tesztelhetik a bétát? Nem úgy volt, hogy mindenki számára elérhető lesz a hétvégén?
20.10.17. 16:40 #1959
Shadowguard
Metro 2033 és Metro Last Light Reduxok behörcsögözve. Most már tényleg csak az idő az egyetlen kifogásom, hogy ezt a sorozatot is bepótoljam végre
Mellé előrendeltem az Iratus DLC-jét (Wrath of the Necromancer) is, arra talán hamarabb sort fogok keríteni
20.10.16. 11:12 #1958
Sucee
Még egy-két gondolat Cold War beta kapcsán:

A színvak mód úgy látom, még félkész - nagyon remélem is, mert mivel nekem tényleg szükségem lenne rá, elmondhatom, hogy jelen állapotban használhatatlan trágya. Az ellenfelek nameplate kiírása minden beállításon borzasztóan hasonlít (az én szememnek) a csapattársakéra. Így most azt tudatosan ki kell zárnom, és csak a HP bart nézni, amiből kiderül, hogy valaki épp enemy... Nem segít az sem, hogy az operátorok szabadon választhatók oldaltól függetlenül. Ez utóbbi alapban is fura nekem, lehet, hogy ez is csak beta-specifikus dolog. MW-ben már az operátor megjelenéséből tudom egyből, hogy kell-e lőni.

Más: ami MW után nagyon nehezen szokható, hogy a pályák totál statikusak, max. talán üvegtörés van. Az ajtók fix modellek, ahol nyitva van, ott nyitva van, ahol nincs, ott nincs átjárás. Első pár meccsemen folyamatosan ajtóknak sprinteltem megszokásból.

A taktikai sprint is eltávolításra került, bár ezt nem éreztem egyelőre hátránynak, megfelelően ütemes a futás. A mountolás ugyancsak hiányzik, ezt időnként megérzem, nem szeretem, hogy mindenbe teljes testtel bele kell állni, se peek, se mount. A becsúszás megmaradt.

Ami mindenképp előrelépés, az a hangok behatárolhatósága (még ha alapban a sound design nagyon kis fapados, MW-hez mérten kifejezetten gyenge!). Mindig tudom headsettel, hogy hol lépnek, hol lőnek - ezt illene implementálni Warzone-ba, kedves IW! Borzalom, amit ők műveltek ezzel.

Aztán sorry, ha amúgy nincs is másik codos a fórumon, én meg floodolom itt a dolgokat...
20.10.16. 08:57 #1957
Sucee
Tegnap este kipróbáltam pár kör erejéig:

- Nagyon árkád. De tényleg, codhoz (de legalábbis 2019 MW-hez) mérten is megszokást igényelhet. Nekem egyébként furcsamód nagyon bejött ez, de sokakat szerintem elriaszthat első körben.

- Furcsa változtatás, hogy nincs dropshot az eddigi formájában. ADS-t csak guggolás és állás váltogatása közben tartható, de nem lehet tartani a prone-olás animációja alatt, sem onnan felállva. Ez azért furcsa, mert egyrészt az ugrás közbeni ADS lövés megmaradt, másrészt pedig minden más eleme a játéknak nagyon "noob friendly"*. Ebben szinte biztos vagyok, hogy majd tweakelve lesz. Nem maga a tény a probléma, hogy a fekvéshez kötődő animációk közben nem emelhetünk szemhez, de a játék üteméhez mérten irtó sok idő, amíg utána megteszi ezt a karakterünk. Legalább fél másodpercet lecsípnék ebből a penaltyből.

- *Noob-friendlység: Scorestreakek teljes egészében cserélik a killstreakeket, így a halálunk irreleváns. Elsőre nekem ez nagyon nem tetszik, plusz maguk a streakek sem olyan élvezetesek. MW3 ezt jobban csinálta, ott külön volt két track, a klasszikus killstreakekkel és a support vonallal.
Perk rendszer: kevés perket kapunk, cserébe nagyon sok bónuszt adnak. Volt egy-kettő, ami egyszerűen OP-nek tűnik, és simán két külön perkként kellett volna implementálni. Egyszerűen azt érzem, hogy túl sok bónuszt pakolnak alánk.
Másodlagos fegyverek: A shotgunok immár mindenféle perk nélkül a secondary kategóriába tartoznak, innentől nem tudom, miért használna bárki bármi egyebet (max. launcher a streakek ellen). Mindenesetre az egyik default class egyből hihetetlen OP, ACOG M16, félautomata shotgun, paranoia perk (bevillan a kép, ha valaki ránk néz látószögön kívül), és még egy wild card** miatt dupla taktika és lethal gránátot is kapunk...
**Wild card: egy újabb módosító, ahol helyenként ugyancsak túlzásba estek a bónuszokkal (plusz három fegyver attachment slotot kihasználhatunk, vagy vihetünk bármilyen fegyvert secondary slotban - ez utóbbi pl. egy perk volt eddig, most perk slotot sem kell beáldozni érte).

- A fegyverek száma nem túl meggyőző, de simán lehet, hogy amúgy már a teljes verzió is többet fog tartalmazni, meg nyilván a köv. pár hónapban érkezik még (bár remélem, nem utóbbira kell építeni).
20.10.15. 10:26 #1956
Peace
Single kampány mindenképp érdekel! Majd ez is jó lesz ilyen ugyanannyiért eladom, mint vettem lemezes akcióban, mint a Modern Warfare.
20.10.14. 18:39 #1955
Sucee
Hétvégén Cold War béta, hát kíváncsi leszek. Első Treyarch codom lesz Black Ops 1 óta. Másodikba belekóstoltam valami free weekenden, de NAGYON nem az én világom volt, ugyanez elmondható a negyedikről, azon ismerős PS-én multiztam picit.

Remélem, ezen a vonalon is jön egy számomra hasonlóan szórakoztató darab, mint IW legutóbbi MW rebootja.
20.10.14. 10:35 #1954
Shadowguard
Fanatical-n annyira olcsón adták a Metro - Exodust, hogy nem tudtam ellenállni. Már régóta tervezem, hogy be kellene pótolni a sorozatot, most elérte a lélektani határt nálam az utolsó rész. Még az előző kettőt kell behörcsögöznöm és utána már csak idő kérdése
Mellé szintén ott találtam még Kingdom Rush - Origins-t is. Ez utóbbi sok-sok időt fog elvenni, már látom előre
Utóbbi akciója még estig él

Gamersgate-ről pedig Ni no Kuni II: Revenant Kingdom-ot szereztem naggyon olcsón. Anno a "demóját" próbáltam, de az időhiány miatt nem fordítottam rá figyelmet azóta... Most már ez is a backlogban van
20.10.08. 06:49 #1953
Shadowguard
Watch Dogs: Legion előrendelve. Remélem nem fogom megbánni
20.09.26. 20:39 #1952
Shadowguard
Hát... Mindent azért nem Csak olyat amivel tervezek is játszani (esetleg már játszottam a "demo" változatával). És előbb vagy utóbb mindenre sor is kerül
20.09.26. 20:07 #1951
Sucee
Jaja, olvastam én... De épp ezért mondtam, hogy hivatalosat szeretnék. Van már minden "hír" a projektről, csak épp nem is létezik.
20.09.26. 19:59 #1950
Peace
De Nálad ez természetes, hogy mindent is felvásárolsz.
20.09.26. 19:55 #1949
Shadowguard
Ha igaz a pletyka akkor csak jövőre.

Én nagyon ritkán nézegetek bármilyen store-t, mert mindig sikerül találnom valamit, ami érdekel. Nálam csak az idő a szűk keresztmetszet Héten is addig mutogatta magát a C&C Remastered Collection steamen, amíg betettem a kosárba. És közben reménykedek, hogy a második részek is kapnak felújítást.
20.09.26. 18:49 #1948
Sucee
Nézegettem itt mindenféle store-t, hátha valamihez kedvet kapok, de semmi sajnos. Lenne kedvem már nagyon valami újhoz, de úgy néz ki, Valhalláig csücsülhetek. Jöhetne valami hivatalos végre erről az állítólagos Mass Effect trilógia remasterről, mert akkor nem kezdek bele az újrajátszásba...

Sajnálom nagyon ezt a bughalmaz Avengerst, mert bár nem vagyok nagy képregényismerő, azért élvezem a zsánert, és rég püföltem agyatlanul egy kontrollert, de hát ebben a formában... Eh.
20.09.26. 17:59 #1947
warcat
Nioh Complete Edition 14.99€ Steamen még 17 órán keresztül.
20.09.19. 20:06 #1946
Trufa
Uborkaszezon lévén csak megvettem kínomban a Tom Clancy Breakpoint-ját. De minek... elég szenvedés megcsinálni 1-1 küldetést, vagy valamit elcseszek, de folyton leszednek. A küldetések, a skillek átláthatlanok, csak ömlik rád az infó, azt se tudni, merre hány lapát. Furcsa, hogy a Far Cry 3-4-5-ök után egy ennyire káosz játékot tettek le az asztalra. Remélem, később sikerül megbarátkozni vele.
20.09.18. 18:42 #1945
Creativ3Form
Mind a négy...illetve mind a hat játék tökéletes választás volt. Előre is jó szórakozást mindegyikhez.
20.09.18. 18:09 #1944
GustyX
Uncharted Nathan Drake Collection
Unhcarted 4
Infamous: Second Son
Ratchet and Clank

Gőzöm sincs mit veszek legközelebb, ezekkel jól el leszek még sokáig. Meg a fentiek nagyon akciósak voltak
20.09.18. 18:07 #1943
Shadowguard
Mert mindig elszalad velem a ló
- The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos: Mióta először hallottam róla fent van kívánságlistán. Tegnap megjelent, első értékeléseket megvártam, pozitív, jöhet.
- Resident Evil VII: anno cirka egy órát játszottam a "demóval", akkor félretettem, de mindig tervezgettem, hogy be kellene fejezni. Most megint kedvet kaptam hozzá a Village bemutató miatt és egész szép akció is kapott.
- SpellForce Franchise... Egy csomagban az egész sorozat, vétek lett volna otthagyni. Az első két résszel sokat játszottam, a három megjelenés óta tervben volt. Még a "demos"külső HDD-n is rajta van
Mellé még a múltkori akciónál behúztam az Othercide-ot, végül hagytam magam meggyőzni a videókkal és a héten egy eurós akcióban a Phoning Home-nak sem tudtam ellenállni.
Nagyjából ennyi
20.09.16. 13:04 #1942
Raistlin666
Nekem valamiért (magam sem értem, de nem a grafika miatt) örökös kedvencem a Crysis. Ennél frankóbb már csak az lett volna, ha a Warhead kiegészítőt is felhúzzák és benne hagyják a magyar szinkront!
20.09.16. 10:03 #1941
Sucee
Engem is nagyon érdekelt, de én így a tech videó után mondjuk tuti nem venném meg, nagyon felemás. A hozzáadott particle effektek, meg fényhatások tényleg gyönyörűre sikerültek, meg a dzsungel mélye is sokkal hangulatosabb, viszont minden egyéb outdated hatást kelt, és az összkép is az. A sok idiótát meg egyébként nagyon unom, aki annyit képes hajtogatni (minden ~gyengén sikerült újrakiadás esetében), hogy tanuljuk meg a különbséget remake és remaster között - mintha a címhez csapott szó döntené el, hogy tetszik-e az adott produktum...

Borítékolható volt persze a nagyon lehangoló első állapot és halasztás után, hogy csodákat nem fogunk látni. A Crysis anno fogalommá vált, azért szerintem érthető, ha sokkal többre számítana a legtöbb ember egy tizenhárom évvel későbbi újrakiadástól, még ha "csak" remaster is.

Ettől függetlenül persze eszem ágában nem lenne lehülyézni sem bárkit, aki megveszi, hogy korszerűbb hardverhez igazítottan is játsszon egy számára kedves játékkal.
20.09.16. 09:31 #1940
Peace
Az a vicces, hogy mindenemet vinnék már. PS-re és videókártyámra is van garantált vevő, akik már tűkön ülnek. Én meg nyugtatgatom őket, hogy venném én a kártyát és a PS5-öt, de sajna nincs egyik sem. Ez van.
20.09.16. 09:12 #1939
Peace
Többet játszok PC-n, mint PS-en. 2018-ban játszottam rengeteget konzolon, azóta kicsit megcsappant. Death Stranding, Days Gone, Metro Exodus, TLoU 2, Csucsima...nagyjából ezek. Már adnám is el, csak Knowledge is Power valahogy mindig előkerül, ha iszogatás van nálunk.
20.09.16. 08:10 #1938
McCl@ne

Én is elkezdtem lefőzni még egy kávét. A harmadikat ma
20.09.16. 08:04 #1937
Creativ3Form
PC-re? Peace azt mondta, hogy érdekli egy játék PC-RE?!?! Mi...mi történt? Visszamentem az időben? Milyen évet írunk?
20.09.16. 07:42 #1936
Peace
Engem is érdekel majd PC-re.
20.09.15. 23:05 #1935
Creativ3Form
Ugyan miért lennél körberöhögve? Az még engem is érdekel, pedig alapjáraton nem vagyok elájulva a Crysis szériától.
20.09.15. 22:52 #1934
Raistlin666
Gondolom körbe leszek röhögve, de vállalom:
Első napos lesz PS4-re a Crysis Remastered pénteken. Egyik kedvenc játékom...
20.09.11. 09:45 #1933
davkar9
Hétfőig focus leárazás steamen. Vampyr és a patkányos last of us pont az "ennyiért megérik" áron vannak.

Necromundára majdnem lecsaptam az impulse buy kuponommal, de aztán eszembe jutott, hogy hónap végén itt a mafia remake, szóval fölöslegesen már nem költekezem. Ráadásul úgy vettem ki, hogy ráfér még egy kis kalapálás, jó lesz az később is.
20.09.11. 09:37 #1932
Peace
Nem erőszak. Ha jó így, akkor jó így.
20.09.11. 09:28 #1931
Shadowguard
Pontosan Egyébként van otthon kontrollerem, de pár LEGO játékon kívül sehol nem használtam huzamosabb ideig, azt se tudom működik-e még. Pár éve próbáltam összebarátkozni vele alaposabban, de sem DS3 első találkozásánál, se a nagy kedvenc Last Remnantnál, se a FF-nél nem sikerült. Egyedül egy NfS volt, ahol jobb volt, mint a billentyűzet, de ott meg a játékba untam bele.

És hogy ne csak off legyen: Othercide-ot ismeri valaki? Steam szerint tetszene és feldobta, mondván akciós is. Néztem videót belőle, tetszik, de nem tudom adjak-e neki esélyt A látvány és a játékmenet tetszik, de nem tudom a roguelike rész hosszú távon mennyire lesz szemét...
20.09.10. 13:46 #1930
Peace
Így is van! Öreg kutya ne tanuljon új kunsztokat.
20.09.10. 13:44 #1929
Shadowguard
Sajnos nem Bár szerencsére amiért mostanság a legjobban irigykedem a konzolosokra az elvileg jönni fog PC-re is (Nioh 2:love. Egy Bloodborne még jó lenne, azt is pletykálják régóta, hogy kap portot. A többi cím... Egy-két open-world érdekelne az utóbbi évekből (Spiderman, Days Gone), de a többség nem izgat. De annyit nekem egy cím sem ér meg, hogy megtanuljak kontrollerrel játszani
20.09.07. 20:27 #1928
Peace
20.09.07. 19:18 #1927
Ricsi1976
Azért ez ebben a formában nem igaz.
20.09.07. 16:54 #1926
jawsika
"Ami nem, azért nem kár." Be is triggerelődhetnék, de csak kiröhöglek.
20.09.07. 16:51 #1925
Trufa
Bizonyára csak azért hagyott rossz szájízt az Origins, mert az Odyssey után játszottam. Nekem ott nagyon bejött a félistenként kaszabolás / lopakodás.

Nem volt a Blacklist óta új Splinter Cell? Nem is tudtam. 2013-as játék, gondoltam, azóta csak történt valami.

Köszi az RDR2 leírást, ilyesmiket olvastam, mármint a gyorsutazás hiányát, meg a lóval való szerencsétlenkedést, nekem ehhez már sem időm, sem idegrendszerem. Az evés, fürdés új infó, inkább BF4-ezgetek akkor vagy mazsolázok valami indie játékot.

Most elkezdtem a Division 2 demót, bizony lövöldözős. De meddig tartott volna beletenni valami kábítófegyvert, hátulról ártalmatlanná tevést, és máris jobb lenne.

Peace: úgyis megjelenik PC-re, ami arra érdemes, ami nem, azért nem kár
20.09.07. 15:28 #1924
Sucee
Sajnálom, hogy Origins ilyen rossz szájízt hagyott, néhány játékban tényleg nem éri meg a normál fölé lőni a nehézséget... Ha Peace poén tanácsát mégis megfogadnád, és PS-t vennél, ezt az Unchartedekre fokozottan alkalmazni kell, borzalmas játékélményt nyújtanak felhúzott difficultyn.

Splinter Cellből nem jött ki az általad említett Blacklist óta új rész, a két Divisionben pedig nincs lopakodás, az tömény lövöldözés elejétől a végéig, szóval ez az irány sajnos vakvágány.


RDR2-höz nem feltétlenül tudok érdemben hozzászólni - értve ez alatt, hogy messze nem értem végig a játék sztoriján sem, sőt -, de mivel merőben más a véleményem, mint itt mindenkinek, azért beírom. Kétszer próbáltam már nekiesni, de nekem egyszerűen nincs se időm, se ingerem ehhez a szintű pöcsöléshez, ami tetten érhető a játékban. Gondolok itt például az általad is említett gyorsutazás hiányára, meg a sok-sok gyakran ismétlődő mindennapi kis cselekvéshez tartozó lassú, hosszú animációkra. Minden nehézkesnek és lassúnak érződött, és a mikromenedzselős (egyél, fürödj stb.) dolgok ezt csak hatványozták számomra. Bevallom, én gyakran rettenetesen untam már abban a ~15 órában is, amit eddig a játékkal töltöttem, és nem is igazán látom magam előtt, hogy eljönne a nap, hogy harmadszor is belepróbáljak.

Ha már pont az új vonalas AC-k is említve voltak, ugyanannak a jelenségnek a két végletét látjuk: Origins és Odyssey már túl játékok - a sok ilyen-olyan játékelem a beleélés rovására megy, főleg a régi részek ismeretében. Kell gyomor ahhoz, hogy az embert ne zavarja a Unity elegáns mozgása és kivégzései után az a darabos csépelés, ami Originsben fogadja, meg ahogy hetven kilós fejszékkel teljes kivégzés animációkat túlélnek az emberek.

RDR2 pedig számomra a realizmusra való törekvést vitte túlzásba, és már nem érződik eléggé játéknak. Reális az, ha a lovunk, akit 10 kilométerre hagytunk, egy füttyre megjelenik? Nem. Zavar-e engem ez a "varázslat" annyira, hogy inkább legyalogoljam azt a tíz kilométert a hülye lovamért? Hell no. Nos, rám pont ez várt akkor, amikor pár hónapja utoljára inkább kiléptem az egészből...
20.09.07. 15:03 #1923
Peace
20.09.07. 14:45 #1922
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Elfogult vagyok, de RDR2, még akkor is, ha később lesz egy korlátozott gyorsutazás a "tábori" térképtől, illetve van pénzért a postakocsiszolgálat és a vasút általi utazás.
1 2 3 ... 38 39 40

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

keresés a fórumban


Kedvenc témák | Súgó (FAQ) | Fórumszabályzat