25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Dobj el mindent, jön a The Division 3!

A Ubisoft lényegében a fű alatt jelentette be, hogy trilógiává bővül a népszerű franchise.

Írta: GeryG

Kétségtelen, hogy a Ubisoft az utóbbi években csak árnyéka volt régebbi önmagának. De talán lassan sikerül visszatérniük a sikerekhez vezető ösvényre, legalábbis a The Crew: Motorfest egész jól sikerült, az Assassin's Creed Mirage pedig kifejezetten ígéretes. Emellett régóta készül az ingyenes The Division: Heartland is, bár ennek még mindig nincs megjelenési dátuma.

Úgy tűnik azonban, hogy nem ez az egyetlen játék a francia kiadó tarsolyában, amely a dollár influenza (vagyis a halálos fertőzés, ami letarolta az emberi civilizációt) utáni életet mutatja be. Kiderült ugyanis, hogy készül a The Division 3! De most senki ne a szokásos announcement trailerre, pár részletre, dátumra és platformokra számítson…

Ehelyett az első két részt is fejlesztő Massive Entertainment kreatív munkatársa, Julian Gerighty kapcsán derült ki, hogy mi is lesz a következő projektje. Ő jelenleg a Star Wars Outlawson dolgozik a stúdióval, de a kiadó úgy tűnik, elszólta magát. Kiadtak egy közleményt, amelyben azt jelentették be, hogy a jövőben Gerighty lesz a producere a teljes The Division franchise-nak. Megemlítették a készülő Heartlandet és a mobilokra várható Resurgence-t is. És mellettük a The Division 3-at is.

Az is kiderült, hogy a stúdió jelenleg épp csapatot épít a játék elkészítéséhez, ebből viszont az is világos, hogy a projekt lényegében még nem is igazán létezik. De legalább az biztossá vált, hogy előbb-utóbb majd fog!

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!