25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Mozi/film

Augusztusban jön a Gran Turismo mozi

Az első előzetesből elég jól lejön, miről is fog szólni a valós eseményeket feldolgozó film.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Augusztusban jön a Gran Turismo mozi

Annak idején mi is beszámoltunk róla, hogy a Sony és a Nissan közös versenysorozatot indított, ahol a cél nem más volt, mint a játékosok között megtalálni azt, akiből igazi autóversenyző válhat. Ez volt a Nissan GT Academy, amely a Gran Turismo aktuális epizódjaira épült.

Általában a videojátékos kötődésű mozifilmek a legritkább esetben épülnek valós eseményekre, ez alól mostanában több kivétel is akad. Az egyik a Tetris, a másik pedig a Gran Turismo, amely végre megkapta első teljes értékű előzetesét. Íme.

A trailerből elég jól átjön a sztori lényege. Adott egy teljesen hétköznapi srác, Jann Mardenborough, akinek egész életében egyetlen kapcsolata a luxus sportkocsikkal a játékkonzolján van. Ott viszont vérprofi, az egyik legjobb Gran Turismo játékos. Akinek lehetősége nyílik, hogy a fent említett Nissan GT Academy keretein belül a világ legjobb Gran Turismo játékosaival mérje össze tudását. A film Jann történetét fogja elmesélni, egészen pontosan azt a folyamatot, ahogyan játékosból versenyzővé vált.

A Gran Turismo a trailer tanúsága szerint augusztusban kerülhet majd a mozikba. A rendezői széket nem más foglalta el, mint Neill Blomkamp, akinek egyébként elég komoly videojátékos kötődése van. Jann Mardenborought Archie Madekwe fogja játszani, mellette a legnagyobb sztárok a filmben David Harbour, Orlando Bloom és Djimon Hounsou lesznek.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Raistlin666
Raistlin666 [4734]
NFS film után ez igazán konszolidált és ragaszkodik a szellemiséghez amit a játék is képvisel! Remélem a versenyek tisztességesen lesznek filmezve és nem egy rángatós szarságot kell bámulni közhelyes fejlődéstörténet morzsák között!
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)