25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Mozi/film

HBO Max helyett Max néven fut majd a Warner Bros. Discovery streamingszolgáltatása

Az USA-ban már májustól, hazákban várhatóan jövő évtől.

Írta: Dino 2 hozzászólás

HBO Max helyett Max néven fut majd a Warner Bros. Discovery streamingszolgáltatása

A Warner Bros. tavaly márciusban váltotta le hazánkban (és számos más országban) az HBO Gó-t az HBO Max elnevezésű streamingszolgáltatásra. Azonban szinte meg se szoktuk az új nevet, és már jött is a hír, hogy az anyavállalat - azaz a Warner Bros. Discovery - az egész csoportra vonatkozó, új szolgáltatást szeretne, így hamarosan el is felejthetjük a fenti nevet.

Az Egyesült Államokban már idén május 23-ától az új streamingszolgáltatás lesz elérhető, méghozzá Max néven. Ebben természetesen megtalálhatóak lesznek az HBO Originals, a Warner Bros., a Max Originals, a DC és a Harry Potter univerzum filmjei és sorozatai, de megtalálható ezen kívül az HGTV, a Food Network, a Discovery Channel, a TLC és az ID is, széleskörű tévés tartalmakkal, gasztronómiától lakberendezésen át dokumentumfilmekig.

Háromféle csomag közül választhatnak az USA-beliek: a Max Ad-Lite 9,99 dolláros havidíjjal (vagy évi 99,99 dollárért) 2 egyidejű, 1080p-s felbontású streamre ad lehetőséget, 5.1-es hanggal, offline letöltési lehetőség nélkül, egyes műsorok/filmek előtt és közben reklámmal. A Max Ad Free havonta 15,99 dollárba kerül (vagy évente 149,99 dollárba), és ez már 30 offline letöltésre is lehetőséget biztosít, amelyeket aztán bárhol, internetkapcsolat nélkül is megnézhetünk. Végül a 19,99 dolláros havidíjú (évi 199,99 dollárba kerülő) Max Ultimate Ad Free-re előfizetve egyszerre 4 stream nézésére van lehetőség, akár 4K UHD felbontásban, Dolby Atmos hangminőséggel, 100 offline letöltéssel.

Magyarországon várhatóan 2024-ben vált majd át az HBO Max szolgáltatás Maxre.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Gobiakos
Gobiakos [13218]
A Skyshowtime "vicces" ebből a szempontból, mert ők azt mondják, hogy féláron örökre. De ha a havidíjat megemelik 2 millió forintra....? Akkor csak egyet kell fizetni. :-D:-D:-D:-D
SiMoon
SiMoon [10]
Gondolkoztam is anno, hogy az HBO Max hogyan bújik majd ki az "1590 Ft havidíj örökre" szöveg mögül, de így már világos. Lehet ezt már akkor tudták... Ebből kiindulva a SkyShowTime is nemsokára átalakul/beolvad, mert az örökre 1000 Ft havidíj ott is több kérdést felvet.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)