25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Nézz bele az ingyenes Tom Clancy's The Division – Heartlandbe!

Régen hallhattunk utoljára a Ubisoft készülő új játékáról, most sztori trailert és játékmenet-bemutatót is kapott.

Írta: GeryG 2 hozzászólás

A 2016-ban megjelent Tom Clancy's The Division nem volt tökéletes, de így is nagy rajongótábort gyűjtött maga köré. A szerepjátékos játékmenetre épülő looter-shooter pofás látványvilággal (ahhoz képest is, hogy mennyit "butult" az első előzetesekhez képest), alapvetően jól működő játékmenettel és nagyjából követhető sztorival alapozta meg egy új franchise jövőjét. 2019-ben jött is a folytatás, a Tom Clancy's The Division 2 elődje sok hibáját javította, de így sem volt úszta meg sok-sok gond nélkül. Ám ezek ellenére is meg tudta ismételni az első rész sikerét.

A Ubisoft 2021 tavaszán, majdnem napra pontosan két évvel ezelőtt jelentette be, hogy a harmadik rész a Tom Clancy's The Division – Heartland lesz, amely egy dologban nagyon fog különbözni az előző két résztől: ingyenes lesz. Sokan emiatt máris kétkedve álltak hozzá, hiszen egy ingyenesnek szánt játék sokszor jóval kevesebb tartalommal bír vagy gyengébb minőséget tud felmutatni.

A Ubisoft a minap új játékmenet-bemutatóval rukkolt elő, amelyben a fejlesztők mesélnek a ránk váró lehetőségekről. Az események Silver Creek városában játszódnak, amely egykor békés hely volt az államok nyugati részén. Ám a járvány ezt a környéket is letarolta. A városban található egykori gördeszkapark lesz a főhadiszállásunk, amely egyúttal közösségi térként is szolgál majd.

Itt lehet majd csapatot toborozni, minden küldetés innen indul ki és az azok során megszerzett felszerelések és loot is ide kerül kimenekítésre. Nappal alapvetően fosztogató-gyűjtögető utakra indulhatunk a környéken, hogy minél jobb felszereléssel és ellátmánnyal vághassunk neki az éjszakáknak. Ezek sokkal veszélyesebbek lesznek, mivel ezek már PvPvE felállásban telnek. Az ügyeletes ellenség a Pilgrim csoport lesz, amely valahol félúton helyezkedik el az első játék fosztogatói és a második rész katonai szervezetei között.

A The Division – Heartland nem csak játékmenet-bemutatót kapott, de egy cinematic trailert is, azt is megnézhetitek fent. Azt továbbra sem lehet tudni, hogy mikor jelenhet meg, viszont a Ubisoft folyamatosan szervez zárt teszteket, amelyekre meghívó reményében a hivatalos oldalon lehet regisztrálni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Baracklekvár
Baracklekvár [1719]
Nagy kár, hogy ez a Division azt az irányt követi, hogy bele kell lőni egy tárat az ellenségbe, mire végre dühödten megfordul és visszalő. Ha ez is GhostRecon-féle (több) realitást mutatná fel, akkor nekem való széria lenne. De így számomra értéktelen.

(Apám is ugyanígy van; tehát legalább nem tökegyedül vagyok ezzel a véleményemmel...)
subject17
subject17 [6524]
Sose merültem el túl hardcore mélységekig egyik Div játékban sem, de imádtam mindkettő hangulatát. Kíváncsi leszek erre a felállásra is, de lehet, hogy nekem ez már túlzottan nyitott kategória lesz.

Tudom, hogy nem az volt a célja, de én pl. Div2-t is szarrá játszottam singleplayerben. :D Szerintem ezt egyből multiban játszva nagyon sok erénye elveszik, nincs meg az a szintű RP belemerülés, környezetben bámészkodás.

Egyszer szívesen fogadnék egy full singleplayer mellékágat is, kidolgozott NPC squaddal, beszélő főhőssel.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)