25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Késik az új The Division és a Prince of Persia remake is

A Ubisoft mindkét projektet elcsúsztatta egy pénzügyi évvel későbbre.

Írta: GeryG

Késik az új The Division és a Prince of Persia remake is

A francia Ubisoft két sokak által kíváncsian (és kissé kétkedve) várt játéka elhalasztását is megerősítette. Még tavasszal jelentették be, hogy két epizód után egy ingyenes játékkal folytatódik majd a The Division franchise, ám a The Division: Heartlandről azóta nem sokat lehetett hallani.

A Prince of Persia: The Sands of Time Remake-et még korábban, tavaly ősszel jelentették be. Ez elég nagy port kavart, mivel nagyon régóta várják már a rajongók a franchise visszatérését, ám nem egy remake-re vagy remasterre vágynak igazán. Főleg nem egy olyan színvonalúra, amit az első előzetesek mutattak.

Míg a The Division: Heartlandet a bejelentésekor 2021-re lőtték be, addig a Prince of Persia remake-et többször is halasztották már, legutóbb épp 2022-re. De úgy tűnik, hogy egyik játék sem fogja tartani ezeket a dátumokat. A kiadó ugyanis legutóbbi pénzügyi beszámolójával egybekötve jelentette be, hogy mindkét játék megjelenését a következő pénzügyi évre tolta át. Ez azt jelenti, hogy a premier akár 2023 márciusáig is csúszhat.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!