25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

FIFA 18 Cristiano Ronaldóval az élen

Az EA Sports leleplezte végre az idei focis játékát, amelynek borítóján a portugál klasszis virít majd.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Nem okozott különösebb meglepetést vele, hiszen már itt volt az ideje, hogy a Konami után az EA Sports is leleplezze végre a saját focis játékát. A PES és a FIFA évről évre megrendezett összecsapását tavaly utóbbi nyerte, kérdés, idén mire mennek egymással a felek. Az EA Sports ma felfedte megmutatta a FIFA 18 első trailerét és lerántotta a leplet a borítón szereplő sztárról. Ő nem más, mint a friss Bajnokok Ligája győztes Cristiano Ronaldo. Ő fog tehát mindennél elszántabban nézni a játék tokján. Persze a szerepe nem csak ennyiben merül ki, hiszen nemrégiben a fejlesztők Madridban jártak, ahol egy mobil motion capture stúdióban rögzítették a portugál klasszis minden mozdulatát. Így az eddig megszokottnál is sokkal élethűbben köszön majd vissza a játéka a képernyőkről.

FIFA 18 Cristiano Ronaldóval az élen

Sajnos az EA egyelőre ennél sokkal többet nem árult el, így a részletesebb bemutatóig vélhetően az E3-at megelőző sajtótájékoztatójukig kell majd várnunk. A játékra pedig szeptember 26-ig, ekkor érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Korábbi infó, hogy Switchre is elkészül egy FIFA játék, de az nem azonos a FIFA 18-cal.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

quervo
quervo [2111]
Az NSO jól felcsigázott a hírrel, hogy most aztán bekerül valami a játékba, amiért évek óta sóvárog a játszó közösség, erre kiderül, hogy igen, végre a mai celebek mellett lehet régi celebekkel is játszani, jönnek az "Ikonok". Tehát nem a) normális tizenegyesrúgó rendszert b) Ultimate Team mez/címerszerkesztőt c) radikális játékmenetbeli javulást d) normális játékvezetőket e) az évek óta bosszantó hibák javítását jelentették be, és gyanítom, hogy nem is kell ilyemsire számítani. Érthetetlen, miért lett ekkora siker a karrier mód, hogy még idén is simán el fognak lovagolni rajta. Mondjuk a magyar kommentátárok bevezetésénél totál egyértelmű lett, hogy ez a program a gyerekeket célozza meg (de most komolyan, én voltam az egyedüli, aki majdnem teljesen megutálta Faragót és Hajdú B.-t? akkor), de látva, hogy mennyi felnőtt játszik a játékkal (köztük én is), azért reménykedtem, hogy lesz valami nagyobb volumenű változás a sorozat életében, de úgy tűnik, ez már így marad.

A ronaldós borítót túléltem volna, elvégre tudok nyomtatni saját, bödés borítót magamnak, de ha ilyen ütemben jönnek ezek a "forradalmi újításokat sejtető" hírek, akkor idén 6-7 év után először ki fog maradni a vásárlás. Az a baj, hogy a PES meg egyértelműen csak konkurencia akar lenni, nagyon jó lenne egy harmadik résztvevő a piacon, ami egy bátor húzással új irányt adhatna a műfajnak.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)