25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Mozi/film

Megvan, ki fogja játszani Abbyt a The Last of Us második szezonjában

Az is kiderült, hogy ki alakítja majd Jesse-t. A forgatás februárban kezdődhet.

Írta: GeryG 3 hozzászólás

Megvan, ki fogja játszani Abbyt a The Last of Us második szezonjában

Tavaly a The Last of Usszal az HBO is megmutatta, hogy tud jó sorozatot forgatni egy videojáték alapján. Az első évad természetesen az első játékot dolgozta fel, amelyben Joel és Ellie átvágnak a leharcolt fél Amerikán, hogy eljussanak a Tűzbogarak egy bázisára. Itt azonban súlyos dolgok derülnek ki, amelyeknek még súlyosabb következményei lettek.

Aki játszott már a The Last of Us: Part II-val (amelynek felújított kiadása épp a napokban érkezik meg PlayStation 5-re), az pontosan tudja, hogy eme súlyos dolgok még súlyosabb következményei aztán még annál is sokkal súlyosabb események láncolatát indították el. Várhatóan ezt fogja feldolgozni a második évad.

A játékban több fontos új szereplő is debütált a második játékban, így megismerhetjük Abbyt, Dinát és Jesse-t is. Mellettük természetesen visszatér Joel és Ellie is. A napokban pedig kiderült, hogy e szereplőket várhatóan ki fogja majd életre kelteni.

Cikkajánló
The Last of Us – Megnéztük a TV-széria első epizódját

The Last of Us – Megnéztük a TV-széria első epizódját

A játék a legjobbak közé tartozik, de milyen lett a HBO sorozata?

Abban semmi újdonság nincs, hogy Joel és Ellie ezúttal is Pedro Pascal és Bella Ramsey alakításában lesz látható. Az viszont újdonság, hogy Abbyt az a Kaitlyn Dever fogja alakítani, akit legutóbb a Senki nem ment meg című egész jó ufós horror főszereplője volt. Hogy mennyire áll majd jól neki a mindenre elszánt és kőkemény Abby szerepe, majd kiderül.

Jesse-t Young Mazino kelti majd életre, akit a Netflix Balhé című sorozatában már láthattunk. Végül, de nem utolsósorban Dinát Isabela Merced játszhatja el, akivel a Netflix Örömapa remake-jében találkozhattunk.

A The Last of Us második szezonjának forgatása a tervek szerint februárban rajtolhat el. A premierre viszont idén még senki se számítson.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

subject17
subject17 [6527]
Most nem azért, de láttad az első évadban Ellie-t? :D

Vagy akár Joelt? Sarah-t? Tesst?... Na, érted. Lényegében sehol se volt szempont castingban a kinézet és származás.
jawsika
jawsika [3844]
Talán jobb is így, legalább nem kell feszengeni végig, míg a vásznon van.
Baracklekvár
Baracklekvár [1719]
Vajh a nevezett színésznő testalkata legalább árnyéka annak, ami elvárható? Egyelőre ahogy én vélem, talán még az sem...
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (3 db)