25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Mozi/film

Megvan, ki lehet az új Johnny Cage

Már folynak a Mortal Kombat 2 forgatásának előkészületei, kiderült, ki játszhatja majd az egyik legnépszerűbb karaktert.

Írta: GeryG

Megvan, ki lehet az új Johnny Cage

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor júniusban kezdődhet a Mortal Kombat 2 forgatása Ausztráliában. Ez három hónapot vehet igénybe, így ősszel már az utómunkálatoké lehet a főszerep. Apropó főszerep. Kiderült, ki alakíthatja majd a filmben a verekedős széria egyik ikonikus karakterét.

Johnny Cage a 2021-es első filmben sokak bánatára még nem szerepelt, csak a legvégén volt rá utalás, hogy ő is felbukkanhat a későbbiekben. Helyette ott volt Liu Kang és Kung Lao, Sonya Blade és Jax, Kano, Sub Zero, Scorpion, Mileena, Kabal, Raiden, Goro és Shang Tsung is.

Az 1995-ös első mozifilmben szerepelt Johnny Cage is, akkor Linden Ashby alakította. Az ő karakterét sajnos csúnyán kiírták az 1997-es második filmben (ami bődületes bukás volt), akkor Chris Conrad alakította arra a pár percre, amit a film elején kapott.

Sokáig kérdés volt, hogy ki keltheti életre újra a mindig túlzottan magabiztos és öntelt akciósztár-harcművészt. A stáb a hírek szerint végül az új-zélandi sztár, Karl Urban mellett tette le a voksát. A színész jelenleg A Fiúk című szuperhősös sorozatban játszik, de korábban szerepelt a Thor: Ragnarökben, az új Star Trek filmekben, magára öltötte Dredd bíró alakját, de ő volt Éomer is A Gyűrűk Ura filmekben.

Bár a dolog még nem hivatalos, a tárgyalások már az utolsó szakaszban járnak, így elég valószínű, hogy végül tényleg ő játssza majd el Johnny Cage-et.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!