25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Steamre tart a Vampire: The Masquerade - Swansong

A játék szinte napra pontosan az eredeti premierje után érkezik meg a platformra.

Írta: GeryG

Amikor a Paradox Interactive 2019-ben bejelentette, hogy kvázi feltámasztják a Vampire: The Masquerade brandet, valóságos lavinát indítottak el vele. Akkor azt mondták, hogy a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 2020-ban fog megjelenni. Ehhez képest máig nem érkezett meg és az utóbbi időben nagyon nagy a csend az egész projekt körül.

Azt viszont nem lehet elvitatni ettől az egyelőre vámpírszerűen halottnak tűnő projekttől, hogy valósággal megihlette a játékfejlesztőket. A bejelentése óta ugyanis már három másik játék is megjelent: 2019-ben a Vampire: The Masquerade – Coteries of New York, 2022-ben pedig a Vampire: The Masquerade – Bloodhunt és a Vampire: The Masquerade – Swansong.

Cikkajánló
Vampire: The Masquerade – Swansong – Nem könnyű falat

Vampire: The Masquerade – Swansong – Nem könnyű falat

Ha nem vagy hardcore The World of Darkness és Vampire: The Masquerade rajongó, akkor készülj fel egy alapos szótárazásra.

Utóbbi tavaly májusban debütált konzolokon és PC-n is, de utóbbin akkor csak az Epic Games Store-ban volt elérhető. Ahogy sok más játék esetében, az exkluzivitás itt is csak egy évig tart, ugyanis a legfrissebb hírek szerint a Swansong május 25-én megérkezik a Steamre is.

A játékban három vámpír történetét követhettük nyomon, mindegyik másik klán tagja, így mások a céljai és a képességei is. Míg mindannyian próbálnak navigálni a hazugságok, gyilkosságok, hatalmi játszmák kusza hálójában, mindenekelőtt óvniuk kell a Masquerade-et, a vámpírok törvényét, miszerint nem fedhetik fel magukat az emberek előtt.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!