25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Mindenkit elküldött a Deliver Us Mars stúdiója

A KeokeN Interactive azonnali hatállyal elbocsátotta az összes alkalmazottját.

Írta: GeryG

Mindenkit elküldött a Deliver Us Mars stúdiója

Váratlan és szomorú hírt közölt a minap a Deliver Us the Moon és a Deliver Us Mars játékok fejlesztője, a KeokeN Interactive. A stúdió a hivatalos X-csatornán tették közzé, hogy azonnali hatállyal az összes munkatársuknak felmondanak. Az ok: egyszerűen nincs semmi, amin dolgozhatnának.

A stúdió vezetői, Koen Deetman és Paul Deetman arról írtak, hogy az idei Games Developer Conference alatt nem úgy alakultak a dolgok, ahogy remélték. A stúdió kifogyott a projektekből, nincs sem társfejlesztés más stúdióval, sem külsős megbízás, de kiadói oldalról sem sikerült új projektet hozni.

Így a vezetőség végül fájó szívvel a teljes csapat szélnek eresztése mellett döntött. Ugyanakkor azt is hozzátették, hogy maga a stúdió nem szűnik meg. A jövőben azon fognak dolgozni, hogy lépésről lépésre újra felépítsék azt és újult erővel térhessenek vissza. Ennek egyik első lépcsője lehet, hogy elindítják a Deliver Us Home című játék Kickstarter-kampányát.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!