Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Beszélgetés a játékokról

»» Mit játszottál végig legutóbb? Értékeld!

1 2 3 ... 16 17 18
20.10.26. 12:39 #896
Peace
Akkor lehet majd Valhalla után belekukkantok decemberben.
20.10.26. 12:35 #895
Sucee
Hmm, nem tudom, nekem nem AMD-m van (meg ugyebár már Neked sem), meg hát jó pár év el is telt.

Semmilyen grafikai / performance problémába nem ütköztem, minden beállítás a legmagasabbon van, egy próbát megérhet.
20.10.26. 10:47 #894
Peace
"AMD kártyával pedig akármire állítottam grafikai részletességet, mikrolagg volt, ami olyan szinten idegesített, hogy szerintem amiatt sem folytattam soha az első küldetés után."

Visszakerestem. Ezért maradt abba a legelején.
20.10.26. 09:55 #893
Shadowguard
Nem ingyen promó, tavasszal valami ubisoft akció keretében húztam be a komplett pakkot ebből is meg az egyik Far Cryból is. Olyan szándékkal, hogy egyszer majd bepótolom (az FC-t meg "demóban" már végigjátszottam, de legyen meg).
Megvan a második rész is, valameddig annak is játszottam a "demó" változatával, de egy idő után baromira idegesítettek a főszereplők. Kedvem lett volna átállni a másik oldalra.
Pedig volt benne pár jó küldetés is, kár érte...
De majd a Legion
20.10.26. 09:44 #892
Sucee
Haha, még a végén én okozok itt csalódást több embernek is.

Engem elkezdett egyből érdekelni a mögöttes történet, nyilván megvannak a trópok és túlzások, de érdekesnek tartottam, hogy annyira nem is elrugaszkodott a setting a mai világunkat tekintve. Audio logok sokszor csomó plusz infót adtak, amitől számomra a fő sztori is érdekesebb lett. Plusz tetszett az is, hogy egyáltalán nem voltam biztos benne, hogy happy endet fogok kapni, akár Aiden, akár a supporting karakterek esetében - elég undorító világban játszódik, és sok helyen úgy éreztem, hogy mert a játék picit érettebb közönséghez is szólni.


@Shadowguard: Lehet, hogy neked is valami ingyen promó keretében van ott, szerintem többször is fordult elő első WD-vel, hogy az ember után dobták.
20.10.26. 08:56 #891
Shadowguard
Hmm, még a végén kedvet kapok hozzá Még a megjelenés idején próbáltam, de valahogy nem tudott megfogni. Ebbe mondjuk biztosan belejátszott a grafikával kapcsolatos botrány is, én pont akkor cseréltem a gépet és emlékszek az volt a fő cél, hogy a WD majd maxon fusson rajta... Aztán kaptam valamit ami se nem szép, se nem jó...
Ha a Legion jól sikerül lehet erre is sort kerítek. Valami sale miatt úgyis ott van a könyvtárban :hörcsögszmájli:
20.10.26. 08:56 #890
Peace
Kaphatna tőlem is egy második esélyt ezek szerint?
20.10.26. 08:49 #889
Sucee
Watch_Dogs

Damn, son! Ritka élvezetes kampány, badass főhős, érdekes világ... Ez nálam nagyon betalált, ennyi évvel később is. A végső revealnél húztam a számat, elég egyértelmű választás volt a fő antagonista - de aztán a dolog miértje beütött, hogy milyen triviális és önző dolog miatt történt a tragédia, majd minden egyéb, ami a játék alatt történt velünk... Na meg ahogy végül Aiden áthidalja a golyóálló üveg problémáját, az is nagyon tetszett.

Tuti, hogy visszatérek még az investigation-öket befejezni, meg kemény három-négy euróért season passt is vettem nemrég, szóval van ott valami Bad Blood dlc is.

Sajnálom, hogy Aiden nem tér vissza WD2-ben, szerintem nagyon jól eltalálták az akcióthrilleres vonalat - rendesen összeszorítja az ember a farizmokat, amikor pl. az undorító aukción a vén szatyor Quinnel kell beszélni, aki egyértelműen tudja, hogy nem azok vagyunk, akiknek kiadjuk magunkat... Továbbra is tartom, hogy ez egy nagyon korrekt kis revenge mozinak is beillene.
20.10.26. 08:28 #888
Peace
Mortal Kombat 11:

Nekem ez nagyon adta, hihetetlen jó kikapcsolódás volt pár napra!!! Nem gondolkozok, csak lényegében egy gyönyörű grafikájú film van megszakítva néha 1-1 bunyóval. Az Aftermatch kiegészítő is baromi jó volt, imádom Shang Tsung-ot!
20.10.20. 08:23 #887
Peace
Prey (2017):

Megjelenéskor bele kezdtem, de valamilyen oknál fogva fél órán belül ki is léptem. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy érkezett valami más, ami sokkal jobban érdekelt. Nem merült feledésbe, az elmúlt évek során többször eszembe jutott, hogy csak be kéne pótolni. Most elérkezett az ideje, mert éppen nem akadt semmi más. A hangulat és a játékmenet nem volt rossz, kimondottan jól elvoltam vele....kezdetben. Nagyon sokáig minden egyes kis zugot kipucoltam, összeszedtem a cuccokat, elolvastam minden bejegyzést. Érdekelt, hogy mi is történt valójában az állomáson. Az utolsó 1-2 órában viszont már olyan szinten felidegesítettem magam több alkalommal (mikor az űrben kellett repkedni és hiába mutatott valamire küldetés marker, nem találtam odavezető járatot ). Jó eséllyel én voltam a béna, de ott már nagyon ki voltam idegileg és csak pontot akartam tenni a végére. És valószínűleg itt a játék fő erejét a brutális nehézségi fokozat adta volna. De én story módban toltam mindenféle nehezítés (fegyver degradáció, oxigén, stb.) nélkül. Ezért a pár majdnem szívroham pillanaton kívül annyira nem kerített hatalmába a nyomasztó letargia és a hátborzongató rettegés. Összességében elvoltam vele és nem bánom a rászánt 11,5 órát, de a kiegészítőnek már nem állnék neki. Aki szereti szívatni Magát és élvezi a legmagasabb nehézségi fokozatot és a folyamatos parázást, annak mindenképpen jó szívvel ajánlom.
20.10.19. 13:33 #886
Peace
20.10.19. 13:20 #885
Creativ3Form
Nos, a 2 fős co-op sztoriban van olyan funkció, hogy "párosítás BE/KI" és esélyes, hogy ez azt jelenti, ha bekapcsolod, és nem haverral kezded el, akkor az adott chapter elején beoszt melléd valakit random. A 4 fős hordában pl. ez volt, hogy ketten beléptünk az első pályára és pár mp. gondolkodás után bedobott mellénk két randomot. Lehet ugyan ez működik a 2 fős sztorival is.
20.10.19. 13:03 #884
Peace
Alap, hogy van Plus előfizu. Csak nem co-op-ozom. Volt pár kísérlet, hogy én online játsszak ismerősökkel, de az esetek 99%-ában elkerültük egymást, úgy meg semmi értelme. Általában szombat-vasárnap játszok 06:00-11:00-ig. Akkor meg ugye nincs voice chat, mert az asszony szunyókál. Úgyhogy én elengedtem ezt a témát. Pedig biztos jó móka lehet a multi része is meg majd Outriders-t is meg fogom venni. De valószínű ott sem lesz majd alkalmam együtt játszani ismerősökkel. Az olyan való nekem, mint a Remnant! Random becsatlakoznak hozzám vagy én csatlakozom be valahova és még csak mikrofonozni sem kell, mert nincs ilyen opció a játékban.
20.10.19. 12:42 #883
Creativ3Form
Nos...khm...ha van PS Plusz előfizetésed, akkor kijátszhatom veled a Legends módot. Haverral végigvittük tegnap plusz belenéztünk a 4 fős horda módba is, és piszok jó mindkettő. Viszont sajna (vagy nem sajna) kell hozzá a PS Plusz előfizetés.
20.10.19. 12:25 #882
Peace
Adj hálát, hogy nem kell AC-vel játszanod Csucsima helyett!!!!!!!!!!!
20.10.19. 11:56 #881
Raistlin666
El is kezdtem kölcsönbe kunyerálni kollégámtól! Ha már Assassin's Creed nincs senkinek a környéken...
20.10.19. 11:09 #880
Peace
De jó is volt! Jöhetne már a folytatás!
20.10.19. 10:51 #879
jawsika
Ghost of Tsushima

Végre rászántam magam, befejeztem és kiacsiztam. Nyilván azonnal bejött a NG+ és a Legends mód. Egy cikket a Legends mód amúgy megérdemelne.

A játékról: Egy tisztességes történet, csodálatos képi világgal és mesteri, művészi zenével. A side objectivek meglehetősen repetitívek voltak, és a 30. rókalyuk körül már tikkelt a szemöldököm... Viszont a harcrendszere, az NPC-k személyisége és sztorijai sokat javítottak rajta. Nehéz róla mit mondani. Elképzelhető, hogy még egyszer kijátszom, bár nem vennék rá mérget, ugyanakkor egy kellemes emlék lesz mindig, amikor csak rágondolok. Az Arany templomra, ahogy csillog a napfényben és a tengernyi levél ellepi, vagy a parti ködre, ahogy a darvak felszállnak az érkezésemre, esetleg a Sinto szentélyek körül köröző kamera képe, ezek meg fognak maradni. Talán ha elengedik a nyílt világot, és egy zártabb, sztoriorientált, jobban és alaposabban megírt történetű kisebb, kompaktabb játék lett volna, amolyan Arkham Asylum szerűen, erősebb lehett volna számomra. De mindenesetre végereményben azt tudom mondani, hogy megérte, és kiéltem benne a japán kultúra iránti lelkesedésemet egy időre.
20.10.17. 21:05 #878
Shadowguard
Igen, ez nagyon tartja az árát*. Én is szemezgetek vele egy ideje, de anno 20 EUR-t lőttem be nála lélektani határnak.
Így is sokat költök játékra, jövőre vissza kell fognom magam

*Sekiro még ilyen, ott a végén elgyengültem és nem vártam meg, hogy lemenjen 30EUR alá... Azóta se ment le annyira, szóval nem bántam meg... És van benne 82 órám.
20.10.17. 18:43 #877
MattMatthew
Pár év kihagyás után eléggé rászoktam a fukarságra: 15 ójróért már GOTY kiadásokat lehetett venni régiekből, ez meg most majdnem 30?!
Lehet, hogy inkább az Omnissiah kapja a pénzem, ott 15-ért mindent is adnak!
20.10.17. 16:18 #876
Shadowguard
Horizon - Zero Dawn

Még megjelenéskor kezdtem, közben volt egy hosszabb szünet, de ma a végére értem ennek is. Bánom, hogy nem egy lélegzettel toltam ki, ebben mondjuk közrejátszott az én játékstílusom (mindent IS felderítek mielőtt a sztorival előrehaladnék), aminek "hála" az elején voltak hosszabb üresjáratok. És két ponton a játékot is sikerült eltörnöm, mikor olyan helyre mentem ahol semmi keresnivalóm nem lett volna és Aloy úgy reagált, mintha sokkal előrébb lenne a sztoriban. És így sem sikerült összeszednem az összes data logot, ami engem különösen bosszant. A questesekből egy hiányzik, de a világban szétszórtak 30%-a nincs meg.
A megjelenéskor emlegetett hibák engem szerencsére elkerültek, az egyik patch kavart be valamit, aminek hatására rengeteg lett a mikrolag, de a következőben ez megjavult. Az első változat dobott ki még egyszer az asztalra hibaüzenet nélkül, de egyébként stabilan futott.
A sztorinak kell egy kis idő, amíg beindul és tanácsos gyűjtögetni hozzá a logokat is. Azok egy része csak felesleges butaság (hirdetések a régi világból), de van ami a történethez ad hozzá. Mondjuk pont emiatt sejtettem is előre bizonyos fordulatokat, de még így is maradtak szürke foltok.
Nehézség érdekes kérdés, very hardon játszottam, néha voltak benne nehezebb részek, de jó taktikával, fejlesztéssel ritkán szorultam meg. De olyankor nagyon. Új robotokkal is csak addig volt gond, amíg rá nem jöttem a gyenge pontjukra. Onnantól egyszerű
Én csak ajánlani tudom mindenkinek És most megyek kecskét áldozni, hogy a második rész is kijöjjön PC-re, mert ez a lezárás folytatásért kiált.

A vége 68 óra lett, DLC-vel együtt, mellékküldetések, achik kimaxolva. Utóbbiból három hiányzik, azokhoz NG+ kell
20.10.15. 19:53 #875
Shadowguard
Most kapott egy 30%-ot (és Epic broáfban volt már 50% egyébként) Szerintem ennél többet a sale-en se fog kapni.
Én is szemezgetek vele, de erősnek kell maradnom
20.10.12. 21:40 #874
MattMatthew
Köszi, ezt a címet mindig elfelejtem. Dicsérted már a fórumon, már emlékszem, de valahogy nem hozott lázba. Majdnem biztos mondjuk, hogy hamar beszippantana, csak még nem volt 50%os leértékelés belőle, hogy a kezdeti lökés meglegyen. Hátha a Halloween sale-en...
20.10.12. 19:00 #873
Dilizs
20.10.12. 18:58 #872
Juraviel.Ihuan.Bedvin
20.10.12. 18:56 #871
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Disco Elysium? Emlékezetét vesztett, alkoholista rendőr és társa nyomoznak egy gyilkossági ügyben, miközben a huszonnégy képességed (pontosabban a testi funkcióid és lelki, elmebeli készségeid) egyszerre a képességeid, ugyanakkor NPC-k is, akik beszélgetnek veled, egymással. Közepesnél egy kicsit jobb angol tudás kell hozzá, félre is tettem egy kicsit még "fejlődni", de egyébként rohad jó a világa is, egy csomó díjat bezsebelt.
20.10.12. 18:32 #870
MattMatthew
Segítséget kérnék RPG ügyben!
Valami jó kis szerepjátékot tolnék, de a parti menedzselés és a szabály tanulmányozás most nagyon nem akaródzik, így olyat keresek amiben mondjuk 2 karakternél többel nem kell bajlódni és nem a százalék pontok osztogatása miatt RPG, hanem a különböző kimenetelű döntések miatt.

Avagy alternatívaként pl Pillars of CriticalRoleEternity, vagy Tyranny mennyire játszható nem full partival? Illetve mennyire vesztek történeti tartalmat, ha nem viszek annyi csatlóst.

Divinity OS2 azért maradt félbe, mert bár viselhető volt a 2 lone wolf, de érezhető volt, hogy nem lehet minden elemet használni így. Első részben egy 4 fős melee, ranger, air+water és fire+earth mage mindent lefedett.


...vagy agyzsibbasztónak legyen inkább Mechanicus?
20.10.12. 15:04 #869
Peace
Szerintem biztosan, csak nem hagyott mély nyomot. Talán a második rész lehetett, ami nagyon tetszett. Volt havas pálya meg csónakázás...
20.10.12. 14:46 #868
Sucee
Játszottál a klasszik MW trilógiával? Nem annyira szoktam szeretni a rebootokat, de szerintem itt kifejezetten nosztalgikus és jól felhasznált volt a régi karakterek megjelenítése / újragondolása / megemlítése. Végén engem kirázott a hideg Sarah Schachner földöntúli hangzású trackjétől, ahogy megjelent a cím & credit roll a nosztalgiabomba epilógusvideó után.

Remélem, lesz tényleges, teljes értékű kampány folytatás, nemcsak a coopban és Warzone-ban "továbbvitt" sztorival tudják ezt le. Kíváncsi vagyok, Alex is egy régi karakter-e új formában... Na meg jó öreg Soapot sem láttuk még.
20.10.12. 13:45 #867
Peace
Call of Duty: Modern Warfare (2019):

Ez valami fergetegesen csúcs élmény volt!!! Nem vagyok egy nagy FPS rajongó. Régebben toltam agyba-főbe mindent is. Single-multi, bármi jöhetett! Az utóbbi években már nagyon megválogatom, hogy melyik érdemes arra, hogy leüljek elé. Nagyon sok jót olvastam róla, így nem is volt kérdés, hogy egyszer beszerzem-e magamnak az egyjátékos kampány miatt. Valami fenomenális adrenalinlöket az egész játék olyan szinten elképesztő grafikával, hogy én végig csak ámultam! És mindezt PS-en 60 FPS-el! A történet remek, a karakterek telitalálatok, a látvány és a hangulat pedig leírhatatlan! Főleg a nagykövetség ostrom és a londoni ház megrohamozása, amiket imádtam, de az összes többi küldetés is nagyon ott volt! Ha a műfaj rajongója vagy, akkor abszolút kötelező! Ha pedig szintén szeretsz csemegézni, akkor erősen tudom javasolni! Szerintem ezt nem bánja meg senki.

Resident Evil 3 (2020):

Nem vagyok nagy horror rajongó, mert nem bírják a gyenge idegeim. Viszont a Resident Evil 2 remake-et piszkosul élveztem tavaly!!! Kellő mennyiségű feladvány és agyalás, csúcs hangulat és gyönyörű grafika! A harmadik rész újragondolása sem okozott csalódást, ezt is hihetetlenül élveztem! Mondjuk frusztráló volt az a rohadék Nemesis, de ha nem lett volna az, akkor értelmét veszti az egész játék. Így különösen nagy katarzist okozott a befejezés! De azért így is befigyelt majdnem a szívroham pár alkalommal, volt cidrizős momentum nem is kevés! Nem lett hosszú ez sem. A második rész szűk 9 óra volt nekem a béna tempómban, ezúttal 7 és fél órára volt szükségem.
Én bízom benne, hogy kapunk még hasonló remake-eket!!! Remélhetőleg mondjuk a Zer0-ból, mert az a kedvenc részem! Bár a konzolosok is jöhetnek, amikhez ugye nem lehetett szerencsém sajnos.

Erica:

Hétvégi italozgatás mellé indítottuk el. Nem indult rosszul, de nagyon hamar átfordult valami szörnyűségbe. Végigvittük, mert rövid volt, de szörnyülködtünk rendesen a végén. Kerüljétek el szerintem!
20.10.10. 23:39 #866
Shadowguard
Mert így mégiscsak szebb.
Még 11 óra volt NG+-on a főszál és az egyik DLC. Végére már kifejezetten bosszantott, de le akartam tudni
20.10.06. 16:00 #865
Shadowguard
Dead Rising 4

Ez jó volt Még hétvégén kezdtem bele a Surge közben, ma sikerült is a végére érni. Nem ismerem a sorozatot, a második részhez volt szerencsém, de ott az időlimit nem illett az én stílusomhoz.
Na az itt már szerencsére nincs. Van cserébe rengeteg zombi (a statisztika szerint a végére 43107-et "öltem" meg), idióta fegyverek (homárvető!), ruhák (öltönytől a pulykajelmezig minden) és nyomokban még sztorit is tartalmaz. Utóbbi főleg akkor igaz, ha az ember elolvas minden apróságot amit talál menet közben (újságok, telefonok), mert az ad némi hátteret az egésznek, de egyébként csak alibi az eszement mészárláshoz. Némi visszautalás van az előző részekre, de a játék mindent megmagyaráz, nem éreztem azt, hogy valamiről tudnom kellene.
A játék lassan négy éves, érzésre ez a grafika már a megjelenéskor sem volt túl erős, cserébe 2-300 zombi minimum mozog egyszerre a képernyőn. Kb. mint a Plague Tale patkányai, csak ezek nagyobbak és nem félnek a fénytől. Viszont gondolom pont a kora miatt bugokba sem futottam bele.
A vége 27 óra lett az alapjátéknak, de ez messze nem 100%. Még az én porszívózós stílusomban sem. Egyrészt két gyűjthető vacakért újra kell játszani egy-egy fejezetet... Másrészt a játékban vannak még kihívások (amiket majd idővel... 200k zombi, atyaég), amit csak meg kellene csinálni. Végül még van sztori (!) DLC is, ami pontosan ott folytatja a játékot ahol annak vége lett. A másik oldalról
Szóval én csak ajánlani tudom Akcióban már 7-8 EUR környékén hozzá lehet jutni, annyit bőven megér. Egyébként is jön a harácsony, a témája pont hozzáillő.
20.10.04. 18:39 #864
Shadowguard
The Surge

Csak sikerült a végére érni ennek is. A második részt még a megjelenés környékén játszottam először, aztán később 100%-ra kijátszottam a DLC-vel együtt. Ezzel a résszel még warezos korszakomban háromszor tettem próbát, de még most, végigjátszás után sem tetszik.
A grafika még ma is rendben van, a végtagvagdosós fejlődés már itt is megvolt, még azt is megkockáztatom, hogy a története jobb, mint a folytatásé. Már ha valakit érdekel, mert soulslike játékhoz méltón itt is nekünk kell összevadászni, hogy mi miért történik.
Az egyik gond a pályatervezés. Amikkel eddig játszottam a stíluson belül azok közül magasan itt a legrosszabb. Főleg amiatt, hogy a játék közel egésze zárt térben játszódik.
A másik bajom a harcrendszerrel van. Ha a karakterünk elkezd egy kombót azt megszakítani nem lehet. Maximum az ellenfél szakíthat bele. És ha kapunk egy stunlockot (könnyű páncélban velem megesett, hogy egyszerűen nem tudtam felkelni), akkor lehet visszaszaladni a souljainkért (jelen játékban scrap). Mellé még lassúnak is érződik az egész.
Az pedig már csak szimplán fejlesztői lustaság lehet, hogy a játékban van összesen 5 boss, és az endboss kivételével különösebb kihívást sem jelentenek. A DLC ehhez még hozzátesz kettőt (van egy másik ami sokat, de azok nem is rendes bossok), ott az egyik még szórakoztató is.
Ha őszinte akarok lenni tiszta szívvel senkinek nem ajánlom. Soulslike játék van ennél jobb (sőt), egyébként pedig a második rész mindenben több. Esetleg akinek az tetszett az tehet egy próbát ezzel a résszel. De számítson rá, hogy ez lényegesen gyengébb

Egyébként első nekifutásra 35 óra lett, de ez főleg az egyik DLC miatt. Ott rengeteget kellett farmolni az achik miatt. Még egyszer végig kell szaladnom az alapjátékon, mert abból három achi hiányzik (van kettő, ami üti egymást, kétféle befejezés és a 100%), de az már hamar meglesz. Főleg, mert nagyjából már a pályákat is ismerem.
20.09.21. 17:15 #863
davkar9
Ez teljesen normális, a kis szart legszívesebben én már az elején belerúgtam volna a folyóba. Viselkedésén (fiúgyerek, hisztik) túl én a hangja miatt nem tudtam sose megkedvelni, borzalmas volt ez a suttogós frangol szinkron. Amiciat viszont az első perctől szerettem, 8-10-eneleje fejezetek, az egyedül és a másik csajjal kóborgós részek mentették meg a játékot.
20.09.20. 18:14 #862
Trufa
Ja, igen a vége bosst meg sem említettem... ha 20x nem haltam meg, mire rájöttem, mit kell csinálni, illetve Hugo mondataiból összerakni. Azt hittem már, beverem a monitort
20.09.20. 16:42 #861
Shadowguard
Kicsi a világ, én is ezen a hétvégén játszottam végig.

A Plague Tale: Innocence

Nem volt ez rossz. Az első pár fejezetben a kissrác mondjuk mindent elkövetett, hogy megutáljam (egyébként sem szeretem a gyerekeket), de a végére sikerült egy semleges hozzáállást összehozni. A történetnek is voltak jó pillanatai, még ha többnyire kiszámítható is volt (a srác szökését például simán kitaláltam jóval előbb). Azért ilyenkor örülök neki, hogy jó érzékkel szoktam elkerülni a spoilereket. Ebből is megjelenéskor néztem egy első fejezetet, akkor eldöntöttem, hogy ez engem jobban érdekel. Szóval annyit tudtam az elején, hogy pestisjárvány és sok patkány... Hát, annál egy kicsit többet kaptam és egy darabig látni sem akarok rágcsálókat
Azért maradtak fehér foltok a sztoriban, meg a lezárás is elég semmilyen volt. És most akár a vége bossharcra gondolok (na az minden volt csak szórakoztató nem), akár az epilógusra (ami folytatásért kiált).
A másik nagy bajom nekem is a játék hossza. Én szeretek minden sarokba benézni, sokszor még kétszer is, plusz az achik miatt pár fejezetet újrázni kellett (elég alapos voltam, szóval csak hármat), így lett a vége 12,8 óra a steam szerint. Ha csak végigfutok mindenen szerintem olyan 8-9 óra lehet. Viszont a 15€-t teljesen megérte, ha megjelenéskor veszem teljes áron azért elégedetlenebb lennék.
Ha valaki látja akcióban csak ajánlani tudom Kellemes egy hétvégés játék.
20.09.19. 19:51 #860
Trufa
A Plague Tale: Innocence

Egy darabig jó volt, utána meg már frusztráló. A nyílt harcokat választhatóvá kellett volna tenni szerintem, de mindegy. A történetben is volt némi logikai bukfenc. SPOILER
Ha Hugóban fejlődött a Macula, miért támadtak rá a patkányok, miért halhatott meg miattuk?


Mindent összevetve azért üde színfolt volt, megérte az akciós árat, 15€-t. Többet nem igazán, már csak a rövidsége, és a csőjáték mivolta miatt.
20.09.11. 10:08 #859
Shadowguard
Marvel's Avengers

Tegnap este értem a végére a kampánynak, hát érdekes egy játék ez. Végezhettem volna jóval hamarabb, de már menet közben is belekóstoltam a kampány utáni tartalomba és az utolsó küldetésbe már maximális szintű karakterrel vágtam bele (hogy aztán mindenkivel mennem kelljen, meh).
Szigorúan nézve semmi újat nem mutat, a játékmenet egyszerű, mint a faék, bugos is (még?), néhol csúnya is, de meló után mégis jólesik elindítani és letolni pár küldetést. Aztán még egy "utolsót". Már a béta-teszt alá is írtam, ha jól láttam a végleges tesztben is benne van: ez igazi bűnös élvezet. Mert nem tudnám megmondani, hogy miért is tetszik maga a játék.
A sztori az más téma, a kampányban vannak olyan részek, amik hihetetlen jól sikerültek. Persze, hatásvadász és komoly dolgokra nem kell számítani, de alapvetően egy képregényjátékról beszélünk. És én direkt örülök neki, hogy nem az MCU-s kinézetet kapták a karakterek, de ez egyéni vélemény. És a sztori a kampány után is folytatódik, elvileg később is jönnek még küldetések.
Pár dolog azért szúrja a szemem... Egyrészt ha már van kismillió loot akkor igazán megoldhatták volna, hogy lehessen látni is azt a karakteren. Másrészt cirka egy hónap zárt és nyílt béta után, ilyen állapotban kiengedni a játékot... Komoly fagyással kétszer találkoztam, de voltak indokolatlan akadások, elmenő hang, grafikai bakik és a pályáról is nem egyszer estem ki. És ezt még lehetne sorolni. Harmadrészt a mikrotranzakció... Igen, csak kozmetikai dolgok, igen, azok nagy részét (nem mindent) fel is lehet oldani, ha eleget játszik az ember és némelyik fizetős skin egyébként is olyan, hogy a kiadónak kellene fizetnie, hogy azt használjam, de azért nah... Ez egy (*majdnem) teljes árú játék, amiben ilyen vackokra többet lehet költeni, mint a játék ára. És kapásból három helyen ott van a Marketplace a játékon belül. És remélem későbbi küldetésekben jelennek meg új ellenfelek, mert boss kevés van a játékban. Már úgy értve, hogy nagyon kevés és a fele annak is csak robot
Összességében én azért élveztem, ha a bugokat kijavítják még akár azt is mondom, hogy egy komolyabb akcióban ajánlani is tudom. Csak a helyén kell kezelni: nem váltja meg a játékipart és nem mutat újat, de pár órára tökéletes szórakozás.

*GMG 20%-os kuponnal rendeltem elő, szóval majdnem
20.08.30. 21:50 #858
david139
Jaja, az alapjátékkal pár hónapja végeztem már
20.08.30. 20:16 #857
Ricsi1976
A kiegészítőket is bedaráltad? Mert ugye azok is megérnek egy misét!
20.08.30. 19:31 #856
david139
Kivittem a Witchert, durva, hogy vége, már nem is tudom mikor kezdtem
Értékelni nem fogom, mindenki tudja.
20.08.22. 16:35 #855
Shadowguard
És végre 100%, most már tényleg kijátszottam.
Ma kiesett a Yata Mirror, ennek örömére megcsináltam az Abysst is... Hát, ez a mód nem lesz a barátom, elvileg 999 szint van, én már most untam 20 után De a játék jó, megyek vissza másik karira
20.08.21. 07:41 #854
Ricsi1976
Mondjuk ebben a formában jogos!
20.08.21. 07:35 #853
Peace
A "Játssz Xbox játékokkal XBOX NÉLKÜL" szlogen miatt azért reménykedek....
20.08.20. 21:27 #852
Ricsi1976
Sanszos a bilis megoldás.
20.08.20. 20:44 #851
Peace
Mit kell tudni erről a platformról? Játszhatok majd végre GoW 2-3-al pc-n, vagy megint bilibe lóg a kezem?
20.08.20. 19:20 #850
Dilizs
Kicsit megkésve Gears of War 4 xCloud + Xbox one bluetooth controller párossal!

Mivel 100 giga feletti játék és anno Win store platformra ugyan megvettem apróért, de mérete miatt sosem töltöttem le.

Jó kis shooter, xCloud meg béta mivolta ellenére is rohadt jó! Bár még viszonylag kevés játék elérhető, de szeptember 15-től ha minden igaz 100 cím lesz elérhető havi 4200 Huf ellenében! Első hónap egy sör ára, így bepróbáltam a Game Pass Ultimate-et, ami tartalmazza az xCloud béta hozzáférést, eddig nem bántam meg!

Persze legkönnyebb fokozaton toltam, mert kontrollerel rohadt béna vagyok!

Gears 5-öt PCn toltam ki még korábban, de szerintem ezen a platformon újrázom.

Forza Horizon 4 amit még próbáltam, nem rossz, nem rossz bár a legelején vagyok még.
20.08.16. 23:50 #849
Shadowguard
Destroy All Humans!

Még a megjelenéskor kezdtem neki, aztán a felénél kicsit pihentettem. Ma nekiültem délután és befejeztem a maradékot. Összességében tetszett, de kicsit felemás az élmény.
Ugye én az a típus vagyok, aki mindent összeszed és megkeres. Így lett a vége 17 óra (100%-os végigjátszás, probe-ok és achik pipa), de ebből egy laza tízest le lehet vonni, ami azzal ment el, hogy a probe-okat keresgéltem. Ha van a játékban térkép, ami jelöli ezeket, akkor sokkal gyorsabban végeztem volna. Pedig hamar rájöttem, hogy az épületek kiiktatása megkönnyíti a dolgom.
És vicces bugokat generál.
Bár annyi haszna volt az egésznek, hogy így mindent ki tudtam fejleszteni. Megint más kérdés, hogy ezek nagy részét nem is használtam, csak az opcionális feladatokhoz és challenge küldetésekhez.
Röviden: a játék rövid. Persze, tudom, az eredeti egy küldetéssel még rövidebb is volt, de attól még tény. Kevésbé alapos emberek egy esős délután alatt végezhetnek vele.
Attól függetlenül ajánlom, már csak a humora miatt is. Kellemes kikapcsolódás
20.07.26. 17:08 #848
Shadowguard
Doom Eternal

És ez is kész. Így szinte közvetlenül az előző rész után egész jól össze tudom hasonlítani a két játékot. És nem a videó miatt tűnt úgy, hogy bizonyos démonoknál visszalépés történt a kinézetben. Látványos, ahogy szó szerint darabok szakadnak le a nagyobb ellenfelekből és kilátszanak a csontok, de a legtöbb ellenfélnek műanyag hatása van. Legjobban a Mancubus és a Cacodemon aminél feltűnt, de pár kivétellel szerintem minden ellenfél jobban nézett ki a 2016-os változatban.
És érzésre az előző jobban is "pörgött". Az elején még szórakoztató, hogy annyira kevés lőszer van, hogy rendszeresen szét kell vágni az ellenfeleket, de a végére már idegesítő, mikor folyton azt kell figyelni hol van valami vacak, amit ketté lehet fűrészelni. És erre a vontatottságra az időlassítós rúna is rátesz egy lapáttal. Amit ugyan nem kötelező használni, de (érzésem szerint) erősen ajánlott.
A platformos ugrálás kicsit furcsa volt, de annyira nem zavaró, mint elsőre gondoltam. Amin az is segít, hogy itt nem halálos, ha a mélybe zuhan az ember (többnyire). Egy kevés életveszteség után lehet újra próbálkozni. Egy-két résznél hasznos ez a megoldás. Főleg, amikor harcok alatt is le lehet esni.
Más kérdés, hogy harcok közben többnyire semmi változást nem lehet észrevenni. Ugyanúgy arénák vannak, mint az előző részben. Csak ott egy fokkal értelmesebben volt megmagyarázva miért nem lehet továbbmenni, amíg meg nem ölök mindenkit. A nehézség Ultra Violence fokozaton az utolsó 2-3 pálya kivételével rendben volt. Ott már kicsit túlzásba estek azért.
Viszont tetszett, hogy egész korrekt történet került a játékba. Én legalábbis érdeklődve olvasgattam a kódexeket és figyeltem, hogy mi történik. Maradtak még homályos részek, például, hogy mi történt hősünkkel az előző rész óta (a világ történéseiről kapunk leírást), honnan szerezte az erődöt és pár nyitott kérdés maradt. Nem bánnám, ha ezt akár DLC formájában, de megválaszolnák.
27 óra lett a vége, ebben ezúttal egyetlen újrajátszott pálya volt, ezúttal egyértelműbb helyekre voltak téve a gyűjtögethető dolgok. Illetve mentem pár kört a multiban. Éppen csak annyit, hogy megállapítsam ez sem az én világom: egyrészt sokára dob be, másrészt egyáltalán nem figyel a szintekre. Legfeljebb akkor volt némi "sikerélményem", ha démont játszottam és a csapattárs ellensúlyozta az én "teljesítményem".
Egy akcióban azért be lehet szerezni a játékot, de szerintem a 2016os rész szinte minden téren jobb volt
20.07.12. 00:55 #847
Shadowguard
Doom (2016)
Egyszer már volt hozzá szerencsém (mint oly sok egyébhez , ehhez is) "demo" verzióban, de az alapvető játékmenet és az én játékstílusom nem passzolt össze Ami egyébként most is erősen benne van. Mire is gondolok? Van egy pörgős játékmenet, intenzív arénaharcok és mellé egy rakás secret és collectibles. Meg pályakihívások és fegyvermasteryk. Volt, hogy fél óráig kószáltam az üres pályán, mert ugyan tudtam hol nyílik a titkos pályarész, de nem találtam a kart.
Viszont a vége előtt újrajátszottam pár pályát, mert egy-két log kimaradt. Azért teljesen más amikor már nem kell keresgélni semmit, hanem lehet haladni. Persze, nem kötelező ezeket összeszedni, de legalább a játékidőt elnyújtja, nekem 19 óra lett a vége így. De minden kampány achi megvan (Hogy a multisokat hogy fogom összeszedni... ). Szerintem ha nem keresgélem a dolgokat meg csak azokat a fegyvereket fejlesztem amiket használok is talán 7-8 lehet.
Attól függetlenül jó kör volt, élveztem. Tetszik, hogy kapott némi sztorit is a játék, még ha egy része az Eternal miatt nem is volt meglepetés (abból még csak videót néztem). Kíváncsi leszek a folytatásra is, mert némelyik démon kinézetén én visszalépést érzek.
Bár szerintem akit kicsit is érdekel a stílus az már évekkel ezelőtt a végére ért, de ha mégsem akkor mindenképpen javaslom bepótolni. Én nem bántam meg
1 2 3 ... 16 17 18

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

keresés a fórumban


Kedvenc témák | Súgó (FAQ) | Fórumszabályzat