25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Mozi/film

Az Amazon megerősítette a God of War sorozatot

Régóta lehetett sejteni, egy tőmondatos Twitter-bejegyzés után immár hivatalos.

Írta: GeryG

Az Amazon megerősítette a God of War sorozatot

A Sony már hónapokkal ezelőtt is tett rá utalást, hogy szeretnének több exkluzív videojáték-franchise-t is élőszereplős film vagy sorozatadaptáció formájában feldolgozni. A The Last of Us ugyebár egy hónap múlva debütál az HBO Maxon, de a jövőben egy másik legalább ennyire (ha nem még inkább) népszerű franchise is követheti a sorban.

Az Amazon a streaming szolgáltatása, az Amazon Prime Video hivatalos Twitter-csatornáján tette hivatalossá azt, amit már egy ideje pletyka formájában lehetett hallani. Vagyis azt, hogy készül a God of War-sorozat. Már néhány részlet is ismert, ha nem is sok.

A sztori ott veszi kezdetét, hogy Kratos felesége meghal, de halála előtt egy utolsó kívánságként útnak indítja Kratost és elhidegült fiát, Atreust. Kratos út közben döbben csak rá, hogy valójában egy eltitkolt küldetésen vesznek részt. Ennek során új északi istenségekkel és gigantikus szörnyekkel küzdenek meg.

Az egyik legégetőbb kérdésre, miszerint ki játssza majd Kratost, egyelőre nincs válasz. Azt viszont lehet tudni, hogy a show-n egy egész nagy stáb fog dolgozni. Ebben a Santa Monica Studio munkatársai, Cory Barlog, Yumi Yang és Carter Swan is producerként vesz részt Jeff Ketcham mellett.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!