25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Mozi/film

Így születik a sztár

Írta: Dino

Az ÖcsiKÉM (Agent Cody Banks, hazai bemutató: július 24.) teljes egészében a fantázia terméke: a CIA nyilván nem képez ki 14 év alatti titkos ügynököket egy nyári tábornak álcázott kiképzőbázison, de ettől akár még igaz is lehet. Elvégre az is fantasztikusnak tűnik, és mégis igaz, hogy a film 16 és fél éves sztárja, Frankie Muniz még kiskorú, de már a felnőtt sztárokat megszégyenítő módon él. Az ÖcsiKÉM ért 2 millió dolláros gázsit kapott. Jogosítványa nincs még, de már van egy Volkswagen Jettája, és hatodikos kora óta nem jár iskolába, hogy csak a színészetre koncentrálhasson.
– Először ötéves koromban derült ki, hogy tehetséges vagyok – nyilatkozta az ifjú titán. – Igaz, akkor még mindenki azt hitte, golfbajnok leszek: nagyapám elvitt golfozni tanulni, és én első ütésemmel kiütöttem egy nézelődő ember kezéből a sörösüveget: pedig vagy 50 méterre volt tőlünk. Attól kezdve az egész család biztos volt benne, hogy egyszer még sokra fogom vinni.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!