25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Mozi/film

Új Resident Evil animációs film készül

Nem sokat tudni egyelőre a projektről, de a főhős Leon S. Kennedy lesz.

Írta: GeryG

Lassan már nem marad olyan szórakoztatóipari ágazat, ahová a Resident Evil széria valamilyen formában ne szivárgott volna be. Pályafutását videojátékokkal kezdte, majd útjára indult az eleinte szinte szárnyaló, ám idővel már csak alig vánszorgó mozis vonal is. Emellett számos regény is született, valamint ne feledkezzünk meg az animációs filmekről sem. Utóbbiak közül igazából kettőt érdemes kiemelni: a Resident Evil: Degenerationt és a Resident Evil: Damnationt. A legújabb hírek szerint ez a vonal jövőre folytatódni fog, ugyanis a Marza Animation Planet animációs stúdió bejelentette, hogy 2017-ben új filmet mutatnak be. A stúdió korábban kifejezetten CGI filmekre és átvezetőkre szakosodott, rengeteg játék készítésénél közreműködtek, ám szeretnének nagyobb kaliberű projektekkel is foglalkozni.
Az új Resident Evil filmről egyelőre alig árultak el részleteket, de az elkészítésében (valamilyen formában) az olasz Ducati Motor Holding is részt vesz. A rendezői széket Takanori Tsujimoto foglalja el, míg a forgatókönyv megírásával Makoto Fukamit bízták meg. A történetről sem tudni semmit, de a főhős Leon S. Kennedy lesz.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!