25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Bemutatták az Uncharted 4: A Thief’s End multiplayer módját

Rombolható környezet és egymást folyamatosan heccelő karakterek.

Írta: GeryG

Bár az Uncharted széria kezdettől fogva a zseniális egyszemélyes sztori módjával tűnt ki a tömegből, a második és harmadik részben már megpróbálkoztak a fejlesztők a többjátékos mód beépítésével is. Habár ez a rész messze nem aratott akkora sikert, mint az egyszemélyes, elég játékost vonzott ahhoz, hogy a készülő Uncharted 4: A Thief's Endből se maradjon ki. A tegnap esti Sony konferencián pedig végre mozgás közben is láthattuk a multiplayer részt. A látványvilág természetesen ugyanaz, mint a sztoriban, valamint a karakterek is ismerősek lesznek a rajongóknak. A játékmenet egész pörgősnek tűnik, a környezet pedig aprólékosan rombolható, vagyis idővel minden pálya alaposan átalakul. Külön pikáns ízt ad az egésznek, hogy az egyes karakterek megállás nélkül heccelik egymást egy-egy találat vagy épp szerencsés megmenekülés után. Ez az alábbi videóban nagyon jól működőnek tűnik és kimondottan sokat dob a hangulatot, ám az kérdéses, hogy mindebből a valóságban mi fog átjönni – reméljük nem ugyanannak az öt-hat mondatnak az idegesítő ismételgetése…
Az Uncharted 4: A Thief's End 2016. március 18-án fog megjelenni, de december elején már kipróbálhatjuk majd a többjátékos mód béta változatát.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!