25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Deus Ex: Human Revolution - Combat Trailer

A fejlesztők ezúttal a harcokról mesélnek egy új videóban.

Írta: GeryG

Új fejlesztői kommentárral ellátott videó érkezett a Deus Ex: Human Revolutionből, mely ezúttal a harcokat mutatja be. A fejlesztők ígérete - és a videó tanúbizonysága - szerint rengeteg taktikázási lehetőségünk lesz. Ebbe ugyanúgy beletartozik a fedezékről fedezékre haladás, mint a fegyverek fejlesztése, vagy épp aknák elhelyezése. Emellett öltözékünk is fejleszthető, ezáltal speciális támadásokkal likvidálhatjuk az ellent, valamint megtalálható a Crysis-szerű láthatatlanság is, amihez Harry Potternek még egy külön köpenyre volt szüksége, nekünk viszont csak egy gombnyomás lesz. Túlélési esélyeinket javítja továbbá az ellenséges egységek helyzetét mutató nézet, így gyakorlatilag keresztüllátva a falakon, mindig tudni fogjuk, hogyan akarnak becserkészni bennünket.
A Deus Ex: Human Revolution nyár végén, augusztus 26-án jelenik meg, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Deus Ex: Human Revolution

Platform:

Fejlesztő: Eidos Montréal

Kiadó: Square Enix

Forgalmazó: PlayON

Megjelenés:
2011. augusztus 26. PC
n/a: PS3, X360

Minimális rendszerigény: Kétmagos, 2 GHz-es processzor, XP: 1 GB RAM, Vista/Win7: 2 GB RAM, GeForce 8000/Radeon HD 2000 sorozatú videokártya, 8,5 GB HDD

Ajánlott konfiguráció: AMD Phenom II X4/Intel Core 2 Quad vagy jobb, 2 GB RAM, Radeon HD 5850, Windows 7

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!