25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Anno 2070 bejelentés

A Ubisoft hivatalos bejelentése szerint a stratégiai sorozat legújabb része a jövőbe látogat.

Írta: GeryG 9 hozzászólás

A Ubisoft bejelentette, hogy népszerű stratégiai sorozata új résszel bővül, készül az Anno 2070. A játékot a Related Designs és a Blue Byte közösen fejleszti, és a tervek szerint valamikor ez év telén érkezhet PC-re.
A fejlesztők ígérete szerint a játékosok egy olyan világgal találkozhatnak majd, amit "a jelen kihívásai és a jövő technológiája" ihletett.
"Az Anno 2070 egy olyan közeli jövőben játszódik, ahol a klímaváltozás arra kényszerítette az emberiséget, hogy alkalmazkodjon a tengerhez, mely ellepte a korábbi termékeny földeket és zord vidékké változtatta azokat. A játékosoknak meg kell tanulniuk használni az új technológiákat, miközben komoly gazdasági dilemmákkal találják szemben magukat, ahogy fejlesztik birodalmukat. Az Anno 2070 lehetőséget ad a játékosoknak, hogy maguk formálják meg a holnap világát." - áll a Ubisoft közleményében. Emellett további érdekességeket is elárultak a játékkal kapcsolatban.
Új korszak - a sorozat jövőbe való átültetése számos új játékelemet és kihívást hoz magával, míg az Anno játékok igazi sikerét jelentő alapvető játékelemek megmaradnak. Olyan városokat emelhetünk, melyekre a korábbi részekben nem volt lehetőségünk.
Dinamikus világ - a játék világa mindig alkalmazkodni fog a játékos stílusához és döntéseihez. A játékos döntései hatással lesznek a környezetre, a világ megjelenésére, és a nép szükségleteire.
Frakciók - a játékos két frakció közül választhat majd, miközben birodalmát építgeti. A Tycoon frakció az ipart és a hatékonyságot helyezi előtérbe, míg az Eco frakció a környezetbarát megoldásokat preferálja inkább.
Egyjátékos módok - a játékban lesz egy történet központú kampány rész, valamint egy végtelenített játékmód, melyben a lehető legnagyobb és legerősebb civilizáció felépítése a cél.
Többjátékos módok - számos újszerű megoldás kerül a játék többjátékos részébe, melyek lehetővé teszik, hogy egyedi módon lépjünk kapcsolatba a többi játékossal a világ bármely részéről.
Lenyűgöző grafika - A Related Designs kifejezetten az Anno 2070 számára írta a játék motorját, ami olyan lélegzetelállító látványt nyújt, amilyenre korábban még nem volt példa a sorozat történetében.
A bejelentés mellé néhány kép is megjelent, további információk pedig később várhatók.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Anno 2070
  • Anno 2070
  • Anno 2070
  • Anno 2070

Anno 2070

Platform:

Fejlesztő: Blue Byte

Kiadó: Ubisoft

Megjelenés: 2011. november 17.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

matojano
matojano [5]
Nekem az egyik kedvencem az ANNO 1701. Remélem hogy a 2070-es részben is megőrzik azt az alapot, amit az előző részekben van. Meg persze azt is remélem, hogy nem 2070 lesz, mire kiadják... :-)
Sir Spike
Sir Spike [484]
Ühüm! Tehát a a fúziós uszályokkal kell majd vinni a halat meg az iphone 20-at a parasztoknak? :-)

A progi ettől függetlenül várós. Bár a kávé helyett alaplapot szállítást biztos szoknom kell majd :-D
Kopiati
Kopiati [212]
Középtávra, közepes árumennyiségre is már a vizi közlekedés az olcsóbb manapság is (nagyra főőőleg). A légi teherszállítás, és személy, kimondottan drága és pazarló módja az utazásnak.
Gerry
Gerry [8081]
Ottan mondjak, hogy kesz Waterworld a dolog, a repulogepek meg ...szennyezik a kornyezetet ezert betiltottak oket, na ;) Egyebkent nekem idaig tetszik, kivancsi vagyok mi sul ki majd belole :)
Sir Spike
Sir Spike [484]
Az Anno 1404 nagyon jól sikerült, nehéz lesz überelni. Ez a jövő dolog meg elég érdekes. Hogy akarják a hajózásra kiélezni a dolgot egy olyan korban, ahol már elég komoly repülő kultúrának kéne léteznie?
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (9 db)