25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Rumble Fighter - ingyen

Letölthető a verekedős játék új verziója.

Írta: Retee 7 hozzászólás

Rég elmúltak már azok az idők, mikor a verekedős játékok közül elég volt a Mortal Kombatot ismerni, hiszen az akkoriban népszerű Super Nintendon, vagy Sega Mega Driveon úgyis mindenki csak azzal játszott. Mára ezen skála jelentősen bővült, a konzoltulajdonosok ezernyi név közül választhatnak, és már nem kötelező játéktermekbe se eljárni az egymás elleni összecsapásokért, mint a régi szép időkben. Akkoriban azonban még PC-re is elkészültek az átiratok, ma viszont ez már nem jellemző, inkább csak - relative - kisebb projektek esetében. Így van ez a Rumble Fighter esetében is, amely egy teljesen ingyenes fejlesztés, s amelyben inkább a multiplayer módokon van a hangsúly. Persze azért a készítők mindent megtesznek a játékosok kiszolgálása érdekében, így például ha van hozzá türelmünk teljesen egyedi harcosokat alkothatunk meg, folyamatosan új képességeket tanulhatunk, és egyszerre akár nyolcan is küzdhetünk a rengeteg, egymástól teljesen eltérő pályákon, hogy aztán felkerülhessünk az online ranglistákra. Az OGPlanet játékának most megjelent legújabb verziója, amelyet immár tőlünk is letölthettek, íme:

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Rumble Fighter
  • Rumble Fighter
  • Rumble Fighter
  • Rumble Fighter
  • Rumble Fighter
  • Rumble Fighter

HOZZÁSZÓLÁSOK

vanhelzing
vanhelzing [141]
A hivatalos oldalán tudsz csinálni accot hozzá de semmit nem érsz vele, mert csak Amerikából és kanadából lehet bejelentkezni...
Diccsó
Diccsó [1]
Lehet h én vok hülye de mien passvordot meg logint kér a game miután telepítettem??v oda mind1 h mit irok beee????:-((VAgyis Mien User id-ét kér meg paswordot???pls vki segítsen köszikee:)
vanhelzing
vanhelzing [141]
Jah az engem is érdekelne, hogy hogy lehet megkerülni ezt a baromságot.
Speeddevil
Speeddevil [3]
Ha valaki rájön,hogyan lehet ezt megkerülni vagy bárhogy mükődésre birní.Pls
írja le ide a fórumba.
Speeddevil
Speeddevil [3]
Ja ez igaz csak usa and canada only
De talán majd változik.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (7 db)