25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Elhagyta korai változatát a Sweet Transit

A vasutas-tycoon mostantól teljes formájában várja a játékosokat.

Írta: GeryG

2022 nyarán rajtolt el a Sweet Transit korai változata a Steamen. Az Ernestas Norvaisas stúdió Team 17 által felkarolt játéka egy igen népszerű, de ezért elég sűrű mezőnyben indul, a vasút tycoonokéban. A korai változat nem mozgatott meg ugyan tömegeket, de aki kipróbálta az többnyire mind elégedett volt vele.

A játék érdekessége, hogy nem csak egyszerűbb tycoon, ahol felépíthetjük vasútbirodalmunkat. Ehelyett városokat is építhetünk, amelyeket természetesen vasúttal köthetünk össze. Apránként az első egyszerűbb raktárházakból kisebb települések, később virágzó nagyvárosok születhetnek a kezünk nyomán.

A játékosok feladata a települések közti kereskedelem lebonyolítása, erre egész céghálózatot építhetnek fel. A vasutat is folyamatosan fejleszteni kell, erősebb és gyorsabb mozdonyokat kifejleszteni, új technológiákkal még hatékonyabbá tenni az áruszállítást.

A Sweet Transit közel két évet töltött early accessben, de a napokban megérkezett az 1.0-s változat. Az utolsó nagy frissítéssel új épülettípusok, termelési láncok, újság-sztorik és új társadalmi réteg is került a játékba, nem beszélve a rengeteg hibajavításról és játékmeneti finomításról.

A fejlesztők szeretnék, ha a kiteljesedés alkalmából minél több játékoshoz eljutna a játékuk. Ezért május 6-ig jelentős, 40%-os kedvezménnyel kínálják azt a Steamen.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Sweet Transit

Platform:

Fejlesztő: Ernestas Norvaišas

Kiadó: Team17

Megjelenés: 2022. július 28. (korai hozzáférés)

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!