Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésNyereményjáték

UnMetal (Switch)

Karácsony közeledtével ezúttal adventi naptár formában indítottunk nyereményjáték-sorozatot. Minden egyes nap újabb ablak nyílik meg, benne valami más ajándékkal. Így érdemes minden nap felnézni magazinunk oldalára, valamint követni Facebook-oldalunkat, hogy megtudd, mi az aktuális nyeremény.

Szeptember végén jelent meg az UnMetal, egy pixel-art lopakodós akció-szerepjáték. A kiadótól 3 kulcsot kaptunk az UnMetal Switch verziójából, ezek várnak ma olvasóinkra.
Az ajándékokat a Versus Evil ajánlotta fel.

UnMetal (Switch)

A nyereményjátékban való részvételhez be kell jelentkezned. Ezt a jobb felső sarokban teheted meg, azonosítód és jelszavad megadásával.
Ha még nincs azonosítód, regisztráld magad!

Melyik játék paródiája az UnMetal?
A játékban való részvételhez jelentkezz be!

Beküldési határidő: 2021.12.04. 23:59

A pályázaton Magyarországon élő magánszemélyek vehetnek részt (de ha vállalják a nyeremény személyes átvételt Budapesten, külföldiek is pályázhatnak). Személyenként illetve háztartásonként csak egy pályázatot fogadunk el, aki ezt nem tartja be, a versenyből kizárható. A pályázaton nem vehetnek részt a PlayDome magazin munkatársai és családtagjaik. A nyerteseket e-mailben értesítjük. A pályázat lezárulta után két hónapon belül át nem vett ajándékok későbbi pályázatokon kerülnek felhasználásra. Az adatokat bizalmasan kezeljük. Jogi út kizárva.