Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésNyereményjáték

Hitchhiker (PlayStation 4)

Karácsony közeledtével ezúttal adventi naptár formában indítottunk nyereményjáték-sorozatot. Minden egyes nap újabb ablak nyílik meg, benne valami más ajándékkal. Így érdemes minden nap felnézni magazinunk oldalára, valamint követni Facebook-oldalunkat, hogy megtudd, mi az aktuális nyeremény.

A mai napon a Versus Evil jóvoltából három szerencsés olvasónkra egy-egy PlayStation 4-es Hitchhiker kód vár.
És hogy mi a Hitchhiker? Egy rejtélyekkel teli játék, amelynek amnéziás főhőse stoppolni kezd, és a vadidegen emberekkel való találkozások, beszélgetések, valamint az út közben megoldandó fejtörők segítenek összerakni a kirakós darabkáit.
A kérdés megválaszolásában segítségedre lehetnek híreink.

Hitchhiker (PlayStation 4)

A nyereményjátékban való részvételhez be kell jelentkezned. Ezt a jobb felső sarokban teheted meg, azonosítód és jelszavad megadásával.
Ha még nincs azonosítód, regisztráld magad!

Hány sofőr mellé ülhetünk be a játékban?
A játékban való részvételhez jelentkezz be!

Beküldési határidő: 2021.12.01. 23:59

A pályázaton Magyarországon élő magánszemélyek vehetnek részt (de ha vállalják a nyeremény személyes átvételt Budapesten, külföldiek is pályázhatnak). Személyenként illetve háztartásonként csak egy pályázatot fogadunk el, aki ezt nem tartja be, a versenyből kizárható. A pályázaton nem vehetnek részt a PlayDome magazin munkatársai és családtagjaik. A nyerteseket e-mailben értesítjük. A pályázat lezárulta után két hónapon belül át nem vett ajándékok későbbi pályázatokon kerülnek felhasználásra. Az adatokat bizalmasan kezeljük. Jogi út kizárva.