25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Egyéb

GamePro - új életstílus-játékmagazin

Írta: Dino 2 hozzászólás

Az IDG Hungary kiadó egy új, kéthetente megjelenő játéklapot dob piacra GamePro címmel. Az új, 52 oldalon megjelenő magazin azonban nem csak játéklap, hiszen mindenféle digitális eszközzel foglalkozik, így a PC-k és konzolok világa mellett helyet kapnak benne a mobiltelefonok, MP3 játszók, DVD-k és még sok más érdekesség. Az első szám január 21-én jelenik meg az újságárusoknál, 298 Ft-os áron.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Shotgun7
Shotgun7 [11]
Aha, nem rossz ötlet, de én akartam megcsinálni. Kicsit pangás van az offline számtech lap piacon, van vagy 2-3 normális újság horror áron, a többi meg szemét. Tarolhat egy korrekt lap párszáz forintos áron. Az meg mondjuk mindig meglep, hogy amíg nem volt sehol cd-dvd melléklet, mindenki azért sírt, most meg hogy van, senkinek nem kell. Tipikus emberi szokás, mert azért nem hiszem, hogy hirtelen mindnekinek betört a lakásba a DSL512. Az 576 KByte-ot meg nem lehhet pótolni vagy a helyébe lépni, az volt az etalon. Ezek a maiak csak silány másolatok. De azért nem rossz ötlet, majd meglátjuk.
5i
5i [8]
VÉGRE!!!

Egy olyan újság, amelyre nem kell egy hónapot várni!!!!
Egy olyan újság, melyben nincs feleslegescd meg dvd!!!!
Egy olyan újság, amely ára igazán elfogadható!!!!
Egy olyan újság, amely átveheti az 576 Kbyte helyét!!!!
Egy olyan újság, amelyet már nagyon várok!
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)