25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

E3 2004

Microsoft E3 lineup

A szoftveróriás rengeteg újdonsággal érkezik Los Angeles-be.

Írta: Madrac 4 hozzászólás

A Microsoft rengeteg programot mutat be standján, hisz nem csak a saját kiadások lesznek láthatóak náluk, hanem minden olyan újdonság is, mely konzoljukra az Xbox-ra készül.
Auto Assault: A NCsoft Corp online akciójátéka egy poszt-apokaliptikus világba viszi el a játékosokat. Mindenkép különbözni fog a többi hasonló játéktól, hisz itt a fő szerepet a járművekkel vívott harcok kapják, a futurisztikus fegyverek és az erős képzettségek. A program 2004 végére készül majd el.
Dungeon Siege 2: 2004 őszén jelenik majd meg a sikeres kalandjáték folytatása. A történet ezúttal is Aranna földjére visz el minket és izgalmas, csapatközpontú harcrendszert kap a program.
EverQuest II: A Sony Online MMORPG-je 2004 őszére készül el, egyben folytatása és alternatívája lesz a most is futó első résznek. A grafikus motor és a szerepjáték rendszer komoly fejlődésen megy át, de a világ egy párhuzamos univerzuma az Everquest I-nek. Külön érdekessége lesz a játéknak, hogy az összes NPC szövegét élőszóban is meghallgathatjuk.
Ground Control II: Operation Exodus: Idén nyáron kerül majd a boltokba a Vivendi stratégiája, mely a kisebb csapatokkal történő gyors összecsapásokra és a különböző harci taktikákra helyezi a hangsúlyt.
Guild Wars: Az NCsoft másik online játéka a játékos csapatok közötti harcokra helyezi a hangsúlyt, de küzdhetünk a szörnyek hadseregei ellen is barátaink oldalán. Az online játéknak nem lesz havidíja, ha egyszer megvette valaki bármeddig játszhatja majd. Az E3 alatt három napig lehetőség lesz ingyenesen is kipróbálni az MMORPG-t, mely az ősszel jelenik majd meg.
Myst IV Revelation: Az Ubisoft sikeres kalandjátéksorozatának legújabb tagja most is remek történettel és elgondolkodtató feladványokkal várja a játékosokat. Sok olyan kérdésre választ kapunk most, mely az előző részekben nyitva maradt. A zenei aláfestésről Peter Gabriel gondoskodik majd.
RollerCoaster Tycoon 3: Az Atari karácsonyra tervezett meglepetése lesz ez a játék, mely most már teljesen 3D-s megjelenítést kap és új funkcióként a Coaster Cam is megjelenik benne.
Shrek 2: Az Activision most tavasszal megjelenő játékában a hat szereplő egyikét irányítva kell majd a pályákat teljesítenünk és engedélyezhetünk sok olyan extra szintet is, melyek csak a PC-s verzióban vannak benne.
Sid Meier's Pirates!: Az Atari adja majd ki Sid Meier kalózos játékát, melyet idén karácsonykor jelentetnek majd meg.
Silent Hunter 3: Szintén karácsonykor jelenik meg ez a tengeralattjáró szimulátor is, melyben a Második Világháború sok tengeri ütközetét játszhatjuk le újra.
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl: A THQ adja majd idén ki ezt az FPS-t, melyben egy második csernobili katasztrófa után kell a romok között mutánsokra vadászni egy harminc négyzetkilométeres terepen.
Star Wars Galaxies: Jump to Lightspeed: A Star Wars MMORPG első kiegészítője, mely tíz új űrzónával bővíti a programot. Sokat fejlődik majd az űrbeli utazás, új gépek és skill-ek jelennek meg hozzá.
Star Wars Republic Commando: Egy kis lázadó kommandó parancsnokakánt kell majd tizennégy küldetésen át bizonyítani rátermettségünket. Több mint egy tucat halálos fegyver áll a rendelkezésünkre. Megjelenése 2004 végére várható.
The Sims 2Az Electronic Arts elsöprő sikerű játékának folytatása, melyben megjelenését őszre tervezik. A sim-eket egész életükben végig kísérhetjük majd, mindegyik egyedi is lesz ráadásul a speciálisan kifejlesztett DNS-nek hála.
Tribes: Vengeance: A Vivendi akciójátéka szintén a karácsonyi hajrában startol majd, egy remek háborús akciójáték rengeteg taktikai lehetőséggel és izgalmas pályákkal és játékmódokkal.
Vampire the Masquerade: Bloodlines: Az Activision kiadásában karácsonyra megjelenő szerepjáték a vámpírok közé visz bennünket, a modern Los Angeles egy sötét verziójába, melyben vámpírok, farkasemberek és varázslók szövik intrikáikat.
Warhammer 40,000: Dawn of War: A THQ kiadásában megjelenő valósidejű stratégia, mely a Warhammer 40k világába visz el bennünket. Az emberiség és az idegenek közötti pusztító háborúban csak egyféle győzelem lehetséges, ha kiirtod az ellenfeleket az utolsó szálig.
World of Warcraft: A Blizzard készülő MMORPG-je is kint lesz az E3-on. A játék még az idén megjelenik, a játékosok pedig tényleg átérezhetik benne a Warcraft világ hangulatát és csatáit.
Zoo Tycoon 2: A Microsoft ősszel megjelenő játéka, melyben egy állatkertet kell felépítenünk és üzemeltetnünk. Rengeteg új állatfaj és kiszolgáló épület lesz benne, de mégis a legnagyobb újítást az jelenti, hogy akár látogatóként is meglátogathatjuk a létesítményeket.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

okoska3000
okoska3000 [12750]
azért van, hogy legyen ideje mindenkinek beszerezni a megfelelő konfigot, amin futni fog, főleg VGA...:-|
Madrac
Madrac [4263]
Nezzetek a dolog jo oldalat: Nem annyit irtak csak hogy majd...
Barack
Barack [670]
Sajnos meg akarják várni az ünnepeket. (mi meg addig vakarhatjuk a falat):-(
Kalwa
Kalwa [4370]
rohadjanak meg, hogy mindent eltolnak őszre és év végére :-((X-(
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (4 db)