25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Stalker névváltozás

Írta: Madrac 11 hozzászólás

Megváltozik a S.T.A.L.K.E.R. Oblivion Lost címe. Nem komoly változásról van szó, hisz csak a játék alcíme módosul, mostantól a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl néven fut a program.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Platform:

Fejlesztő: GSC

Kiadó: THQ

Forgalmazó: Amex-Tec

Megjelenés: 2007. március 22.

Minimális rendszerigény: Pentium 4 2 GHz/Athlon XP 2200+, 512 MB RAM, GeForce 5700/Radeon 9600 vagy jobb videokártya, DVD-ROM, 6 GB HDD

Ajánlott konfiguráció: 1 GB RAM

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Myra
Myra [321]
Mikor jelenik már meg? :-(( megöregszem..
recordable
recordable [264]
én kémiából pint aradioakativitásról tanultam.de azt még mindig nem értem hogy történt ez meg?védekezni sem lehet elene.meg írtátok hogy a bioszféra is eléggé mutálódott,vagyis akkor savas eső is előfordulhat. szőrnyek is valószínűleg vannak de nem lehet már "túl sok" belőle mert szedrencs írta miért.

így szerintem nagyon király gamma lesz!
szedrencs
szedrencs [4695]
Megnyugtatlak. Tudtommal a sugárzás első lépésben a szaporodásért felelős részeket teszi tönkre.
Snow Dog12
Snow Dog12 [1360]
feltételezük hogy van ott valami.(nem ember evő keckére gondolok!)és mi történe ha szaporodni kezdene?
marco69
marco69 [880]
Kicsit etlérve ajáték témáqjától...egyátalán nem tartom hülyeségnek ezeket a szórnyes dolgokat hiszen 1.senki nem tud odameni bizonyítani hogy van e ilyen vagy nincs(akár lehet is) 2.miért ne lehetne emberi példa rá miket okozott Csernobil egyes gyerekeben gyerekeknek gondoljatok azokra a drasztikus elváltozásokra amiket lehetett látni a katasztrófa után..na most az ottani élQvilág ha nem is pusztult ki teljesen márpedíg biztos vagyok benn hogy ha nem is közvetlen ott sde a környéken élnek állatok igenis bennük is lehet mutáqcióról szó...és mivel alkalmazkodniuk kellett a sugárzáshoz lehet hogy van egy kt furcsa állat ott ha nemis szörny de valami ami nem megsztokott..gondolom sneki nem olyan idióta hogy odamenjem és tanulmányozza az élQvilágot ergo:soha nem tudjuk meg biztosan hogy vannak e ott furcsa lények vagy nincsenek...én elképzelhetQnek tartom...hinni lehet benn meg nemhinni is de ha beloegondol az ember elég reális teóriának tünik...szerintme ez elgonolkodtató..megyek is keresek egy pár hírt ezzel kapcsolatban flkeltette az éredklQsésemet..ha valaki talál valami érdekeset írjon...és boccs hogy ezt így itt ilyen hosszan fejtettem ki...de nem akartam emiatt ujj topicot nyitni..
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (11 db)