Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játékhírek

Midnight Suns launch trailer és pontszámok

Holnap debütál a Firaxis körökre osztott Marvel-játéka.

2022.12.01. 14:51 | szerző: GeryG | kategória: Játékhírek

Penge, Vasember, Pókember, Doctor Strange, Szellemlovas és a többiek. Mind tagjai a Midnight Suns csapatának, amely holnap felveszi a harcot Lilith-tel és démonseregével a Firaxis holnap megjelenő játékában.

A körökre osztott taktikai játékban Hunter bőrébe bújhatunk, akit mi magunk alkothatunk meg. Minden küldetésre a Marvel univerzum legnagyobb hőseiből verbuválhatunk ütőképes csapatot, majd kihasználva a hősök egyéni képességeit le kell győznünk Lilith túlvilági lényeit, hogy megvédjük tőlük a világot. Két küldetés között egy régi apátság alatt berendezett főhadiszálláson ismerkedhetünk a többi hőssel, barátságokat köthetünk, szívességeket tehetünk nekik.

A Midnight Suns első külföldi értékelései már napvilágot láttak, ezek a következőképp alakultak:

A Midnight Suns PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re érkezik meg holnap. A PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch változatok viszont csak valamikor 2023-ban várhatók.

A fejlesztők idő közben elkészültek a játék ötödik, utolsó Prequel Short videójával, amelynek főhőse ezúttal Nico Minoru a főszereplője. Sőt, készítettek egy háromnegyed órás oktatóanyagot is, amely a kezdő játékosoknak ad segítséget, hogy könnyebben boldoguljanak a harctéren. Mindkét videót (plusz a launch trailert) megtaláljátok feljebb. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Garfield Lasagna Party teszt – Picit elsózták a főételt
Következő hír: Jön a negyedik! Készül az Amnesia: The Bunker »