Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játékhírek

Ingyenes DLC-vel bővült a Sniper Elite 5

A Rebellion fennállásának 30. évfordulója alkalmából érkezett az Airborne Elite Pack, valamint egy fizetős DLC is debütált.

2022.12.01. 13:12 | szerző: GeryG | kategória: Játékhírek

A Rebellion stúdiót 1992. december 4-én, vagyis szinte napra pontosan harminc évvel ezelőtt alapította Jason és Chris Kingsley. A stúdió az elmúlt három évtizedben rengeteg játékot készített, köztük néhány egészen nagy franchise egy-egy epizódjával vagy portjával. Dolgoztak Medal of Honor, Tiger Woods PGA Tour, Aliens versus Predator és Tom Clancy’s Rainbow Six játékon is. De a legtöbben egyértelműen a Sniper Elite szériával azonosítják őket, amelynek első része még 2005-ben jelent meg. A legutóbbi, a Sniper Elite 5 pedig idén májusban debütált és a franchise eddigi legnagyobb játéka lett. A stúdió a közelgő jeles jubileum alkalmából egy ingyenes DLC-vel lepte meg a rajongókat.

Az Airborne Elite Pack új fegyverként behozza a játékba a Lee No.4 puskát. Emellett a Welrod pisztolyhoz egy Union Jack skint tartalmaz, illetve Karl Fairburne-höz egy légideszantos skint. A Lee No.4 puskához a szokásos kiegészítő szerelvényeken túl két extra tölténytár is választható: a 20 töltényes bővített tárral nem lesz gondunk az egyébként gyors puska használatával, ha viszont a kisebb, 5 töltényes tárat használjuk, akkor a puska pontossága javul jelentősen.

Cikkajánló
Sniper Elite 5 teszt – Karl Fairburne a Kraken torkára lép
Észak-Afrika és Olaszország után a német származású, de szövetséges oldalon harcoló mesterlövészt Franciaországba vezényli a sors.
» Olvasd el!

Az ingyenes Airborne Elite Pack mellett egy fizetős DLC is érkezett, a Conqueror Mission, Weapon and Skin Pack. Utóbbiban egy új sörétes puska lapul kiegészítőivel, valamint az Oak Leaf Paint fegyverskin. De ennél érdekesebb a Conqueror küldetés, amelyben Falaise városába kerülünk. A visszavonuló náci haderő az itt épült erődben és annak környékén ásta be magát, hogy utolsó védvonalként használja. A cél természetesen bejutni az erődbe és ott likvidálni a védekező csapatokat koordináló tábornokot. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Sniper Elite 5

« Előző hír: Arnold Schwarzenegger mellett idén Milla Jovovich is a World of Tankset népszerűsíti
Következő hír: Ingyenes DLC-vel bővült a Sniper Elite 5 »