Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játékhírek

Őrült DLC-t kap hamarosan a Far Cry 6

A Lost Between Worlds olyan, mintha Doctor Strange kacsintott volna egyet a játékban.

2022.12.01. 00:19 | szerző: GeryG | kategória: Játékhírek

A Far Cry 6 olyan volt mint a Ubisoft korábbi akciójátékai. Nem volt rossz, különösebben kiemelkedő sem. Viszont készült hozzá egy pár ötletes DLC. Egyfelől belebújhattunk a korábbi epizódok ikonikus gonosztevőinek, így Vaas, Pagan Min és Joseph Seed bőrébe. Másfelől készültek olyan kiegészítők is, amelyek témáját Danny Trejo, a Stranger Things vagy épp Rambo szolgáltatta.

A Ubisoft továbbra sem fordít hátat a játéknak, most épp egy újabb őrült DLC közelgő premierjének örülhetünk. A Lost Between Worlds az előzetese alapján olyan, mintha Doctor Strange egyik lázálma lenne.

A DLC-ben hősünk, Dani lát egy különös meteort lezuhanni. Amikor közelebb megy hozzá, az elkábítja és mikor felébred, egy furcsa, széthullott világban találja magát. A meteor beszél hozzá és a segítségét kéri, de nem biztos, hogy az, akinek vagy aminek mutatja magát.

Cikkajánló
Far Cry 6 MEGATESZT
Megint ugyanaz a sztori, megint ugyanaz a környezet, mégis minden egészen más. Az ország legszebb Far Cry 6 tesztje!
» Olvasd el!

A Lost Between Worlds minden platformra, vagyis PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra is december 6-án fog megjelenni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Far Cry 6

« Előző hír: The Dark Pictures Anthology – The Devil in Me teszt – Az ördög maga
Következő hír: Várható megjelenések – 2022. december »