Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játékhírek

A csillagok közé repít a Two Point Campus első kiegészítője

A Space Academy DLC-re már nem is kell sokat várni.

2022.11.29. 17:09 | szerző: GeryG | kategória: Játékhírek

A nyár végén megjelent Two Point Campus méltó utódja lett a 2018-as Two Point Hospitalnak. Ugyanaz az elegancia, ugyanaz a stílus és persze ugyanaz a humor jellemzi mindkét játékot, csak épp egyikben egy kórházat, a másikban pedig egy egyetemet kell üzemeltetnünk.

A fejlesztő Two Point Studios a SEGA kiadóval közösen ma bejelentette, hogy érkezik a játék első nagy DLC-je, amely nem kevesebbet vállal, mint hogy felrepíti a játékosokat egyenesen a csillagok közé. Jön a Space Academy, amely saját trailert is kapott.

A Space Academyben három vadonatúj helyszínen húzhatjuk fel álmaink oktatási intézményét, ahová hat új diáktípus is járhat. Kurzusból is hat újdonságra készülhetünk egyedi tantermekkel. Az új helyszínek közé tartozik Two Point County egykori űrprogramjának telephelye, ahol ránk vár a feladat, hogy újraindítsuk a programot. Kiléphetünk a világűrbe, részt vehetünk a galaktikus védelemben és az interdimenzionális diplomáciában is.

Emellett egy sajt-aszteroidán is létesíthetünk egyetemet, ahol ki is aknázhatjuk a természeti kincseket. Az új tantermek között megtaláljuk a Command Roomot és a Battle Space-t is, ahol a csillagközi kalandozás minden csínját-bínját elsajátíthatják az űrdiákok. Új eseményként megrendezhetjük a sci-fi cont, de egy időutazó klubot is alapíthatunk.

A Two Point Campus: Space Academy PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra december 6-án fog megjelenni. A Nintendo Switch változat pedig december 12-én várható. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Two Point Campus

« Előző hír: Februárban talán tényleg jön most már az új The Settlers
Következő hír: A csillagok közé repít a Two Point Campus első kiegészítője »