Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játékhírek

A fejlesztők mesélnek az IXION-ról

Összegyűjtöttük a sci-fi túlélő-városépítő játék Behind the Scenes videóit.

2022.11.28. 22:07 | szerző: GeryG | kategória: Játékhírek

Már csak néhány nap és megjelenik az IXION, a Bullwark Studios túlélőelemekkel tarkított sci-fi városépítő játéka. A játékosok egy kolonizáló űrállomás felett vehetik át az irányítást, feladatuk pedig eljuttatni a rajta utazó emberiséget egy új világba. De persze egy ilyen utazás milliónyi veszélyt és kihívást rejt, így senki se számítson kéjutazásra.

A stúdió néhány hónappal ezelőtt útjára indított egy videósorozatot, amelyben a fejlesztés kulisszái mögé vezetik be a rajongókat. A Behind the Scenes végül három epizódot ért meg, ezeket most itt, egy helyen meg is nézheted őket.

Az első video a narratíváról szól, ugyanis a játék nagyon erősen támaszkodik majd a történetmesélésre is. Ez ritkaság a túlélő játékok és a városépítő játékok műfajában is.

A második videóban már inkább a játékmenet felépítésről hallhatunk. Hogyan született meg az űrállomás ötlete, milyen játékelemeket építettek be, mi mindent lehet és kell majd tennünk a játékban.

A harmadik video a minap érkezett meg és ebben már a design és a látványvilág a téma. A fejlesztők arról mesélnek, hogyan váltak a kezdeti concept artokból szép lassan végleges 3D-s modellek és játékelemek.

Az IXION is több halasztást megért, de most már egészen biztosak lehetünk benne, hogy a legutóbb kitűzött december 7-i premierdátum már nem fog változni. A játék kizárólag PC-re várható. A standard kiadás mellett egy Digital Deluxe Edition is várható, amely a játékon kívül egy digitális art bookot és a játék zenéit tartalmazó albumot foglal magába. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: IXION

« Előző hír: Gran Turismo 7 PC-re?
Következő hír: A fejlesztők mesélnek az IXION-ról »