Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játékhírek

Csak jövőre jön a Dark Envoy

A fantasy szerepjátékot még 2019-ben jelentették be, de eddig még váratott magára.

2022.11.25. 22:54 | szerző: GeryG | kategória: Játékhírek

Fegyverek, technológia, varázslat és szörnyek. Ezek mind benne lesznek az indie Event Horizon stúdió készülő fantasy szerepjátékában. A Dark Envoyt még 2019-ben jelentették be, akkor úgy nézett ki, hogy egy évvel később akár már meg is jelenhet. Ebből olyannyira nem lett semmi, hogy a játék máig nem érkezett meg és idén már nem is fog.

A Dark Envoy egy csapat ereklyevadász történetét meséli el, akik Jäan veszedelmes vidékét járják kincsek után kutatva. A csapatot különféle harcosok alkotják, akiket négy karakterosztályból lehet majd kiválogatni. Erre érdemes is lesz nagyon odafigyelni, mivel a harcok erősen támaszkodni fognak a karakterek egyéni képességeire. Erre építve lehet majd különféle taktikákat bevetni az ellenséggel szemben. A játék a minap új előzetest kapott, amelyben épp ezekből a valós időben játszódó, de bármikor megállítható taktikus csatákból is kapunk ízelítőt.

A Dark Envoy továbbra sem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, a Steamen is csupán annyit találunk, hogy valamikor 2023-ban érkezhet meg. A játék PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Dark Envoy

« Előző hír: Penge új trailert kapott a Midnight Suns
Következő hír: Csak jövőre jön a Dark Envoy »