Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játékhírek

Készül a TT Isle of Man – Ride on the Edge 3

Harmadik játékát kapja a világ egyik leghírhedtebb motorversenye.

2022.11.25. 17:48 | szerző: GeryG | kategória: Játékhírek

2018-ban jelent meg az első TT Isle of Man – Ride on the Edge, amelyet 2020-ban követett a TT Isle of Man – Ride on the Edge 2. Mindkét játékot a KT Racing stúdió készítette, ám mivel ők most a WRC Generations fejlesztésével voltak elfoglalva, a kiadásért felelős Nacon a RaceWard Games csapatát bízta meg, hogy trilógiává bővítse a szériát. Így most náluk készül a TT Isle of Man – Ride on the Edge 3.

A játékban a teljes 2022-es szezon helyet kap, így az összes istálló, versenymotor és persze a teljes terep az összes pályaszakasszal. Összesen 32 aktuális és történelmi pályaszakaszon húzhatjuk majd tövig közel 40 Superbike és Supersport motor gázkarját. Újdonságként megjelenik az Open Road játékmód, amelyben a játékosok az egész szigetet szabadon bejárhatják, ami 200 km-nyi utat jelent. Emellett lesznek online események is heti és havi kihívások formájában.

A TT Isle of Man – Ride on the Edge 3 PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre készül. Pontos dátummal még nem rendelkezik, de a tervek szerint valamikor 2023 májusában rajtolhatnak majd a versenyzők. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: TT Isle of Man – Ride on the Edge 3

« Előző hír: Asterix & Obelix XXXL: The Ram from Hibernia teszt – Írországi pofozkodás
Következő hír: Penge új trailert kapott a Midnight Suns »