Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játékhírek

Megjelent a Flashpoint Campaigns: Southern Storm

A Hidegháborús szimulációs játékban Dél-Németországban irányíthatjuk egységeinket.

2022.11.25. 13:00 | szerző: Jaxx | kategória: Játékhírek

A Hidegháború idején, az 1980-as években játszódik a Flashpoint Campaigns: Southern Storm, Németország déli tájait láthatjuk viszont a játékban. Az elődjéhez képest fejlettebb UI-val és MI-vel érkező taktikai játék több, mint 40 térképen, 5 kampányon és 29 scenarion keresztül teszteli taktikai képességeinket.

Az előzetesben egy kicsit részletesebb képet kaphatunk arról, hogyan is irányítjuk majd csapatainkat a harctéren.

A Flashpoint Campaigns: Southern Stormban amerikai, francia, kanadai, kelet- és nyugat-német, csehszlovák, valamint szovjet egységek állnak majd rendelkezésünkre, a zászlóaljakat, dandárokat és ezredeket a főparancsnokságról irányíthatjuk. 20*15 km-es vagy még nagyobb területen rendezhetjük sorainkat, minden hatszögletű részlet egy-egy 500m-es szakaszt jelöl a harctéren. A körökre osztott csaták játékbeli időben 4 és 24 óra közti időtartamban zajlanak. A játékban az elektronikus hadviselés, a valósághű időjárási tényezők, a látószög és a hatótáv, maga a terep és annak szintkülönbségei, a füst és az aknák mind olyan tényezők lesznek, melyeket figyelembe kell vennünk, ezek mellett pedig ott lesznek az emberi tényezők is, mint a kiképzés, a morál és a felkészültségi szint.

Rendkívül gazdag és sokrétű információ segíti a boldogulásunkat, a nemzeti karakterisztikától a parancsnoki paramétereken át a csaták rangsorolásáig mindent megtudhatunk a különféle felületekből. A játékban korhű és valós puskák, rakéták, precíziós lőszerek és kézifegyverek modelljeivel szerelhetjük fel csapatainkat. Végül pedig saját küldetéseinket és kampányainkat is létrehozhatjuk a modolás segítségével, ezt egy 300 oldalas, részletes dokumentáció támogatja.

A Flashpoint Campaigns: Southern Storm PC-re jelent meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Flashpoint Campaigns: Southern Storm

« Előző hír: A The Callisto Protocolhoz is lesz season pass
Következő hír: Asterix & Obelix XXXL: The Ram from Hibernia teszt – Írországi pofozkodás »