Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játékhírek

A The Callisto Protocolhoz is lesz season pass

Vagyis lesz hozzá letölthető tartalom is, méghozzá sztori DLC és különböző bundle-ök formájában.

2022.11.24. 22:40 | szerző: GeryG | kategória: Játékhírek

Már csak bő egy hét és megjelenik az év vége egyik legellentmondásosabb játéka, a The Callisto Protocol. A Striking Distance stúdió egy olyan sci-fi túlélőhorror-kalandjátékot rakott össze, amelyről üvölt a Dead Space iránti fejlesztői rajongás, ez pedig mindenképpen jó ajánlólevél lehet. Ugyanakkor az eddig látott játékmenet-bemutatók sok rajongó szájában hagytak keserédes ízt, mert kevés egyediséget és kissé fapadosnak tűnő irányítást és harcrendszert láthattak.

Hogy maga a játék végül is milyen lesz, az majd a premier után kiderül. Abban viszont biztosak lehetünk, hogy a megjelenés után sem hagyják majd magukra a rajongókat. Vagyis némi pénzért cserébe az alapjátékhoz további tartalmakat lehet majd vásárolni, akár külön-külön, akár egyben is.

Lesz ugyanis season pass, amely a Digital Deluxe Edition részeként lesz elérhető. Ez egyben azt is jelenti, hogy letölthető tartalmak is érkezni fognak, méghozzá a Steamen olvasható leírás alapján szám szerint négy. Ebből egy sztori-DLC lesz, de persze erről egyelőre semmit sem tudni azon túl, hogy még mélyebbre áshatjuk magunkat a The Callisto Protocol rejtélyeibe.

Kapunk két bundle-t és egy skin-gyűjteményt is. A két bundle a Contagion és a Riot címet viselik, a skin-csomag pedig Outer Way Skin Collectionként fog megjelenni. De mit is tartalmaznak majd?

A The Callisto Protocol december 2-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: The Callisto Protocol

« Előző hír: Az utóbbi évek egyik legjobb Star Wars játékát adja ingyen az Epic Games
Következő hír: A The Callisto Protocolhoz is lesz season pass »