Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Kevesebb mint egy éven belül jöhet a Skull and Bones és az Avatar

A Ubisoft több játék premierjét is megerősítette a jelen pénzügyi évre, vagyis 2023 áprilisa előttre.

2022.05.13. 17:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A jelen pénzügyi év 2023. áprilisig tart, vagyis azok a játékok, amiket a kiadók erre az időszakra jegyeztek be, elvileg addig meg is fognak jelenni. Ezt tette most a Ubisoft is több régóta várt játék esetében.

A legnagyobb francia kiadó szám szerint három játék kapcsán erősítette meg, hogy ebben a pénzügyi évben meg kellene jelenniük. Ezek a Skull and Bones, az Avatar: Frontiers of Pandora és a Mario + Rabbids: Sparks of Hope. Mindhárom játékra évek óta várnak már a rajongók.

Kevesebb mint egy éven belül jöhet a Skull and Bones és az Avatar

A Skull and Bones mindegyik közül a legrégebb óta készülő, hiszen a kalózos akció-kalandjátékra már 2017 óta hiába várnak a rajongók. A bejelentése óta sokáig semmit sem lehetett tudni róla, teljesen eltűnt a térképről. Aztán jöttek a pletykák, hogy teljesen újrakezdték az egész projektet és mostanra egészen más lett mint eredetileg tervezték. Viszont mostanában egyre többet hallani róla, így a szűk egy évben belül való megjelenése is hihetőnek tűnik.

Az Avatar: Frontiers of Pandora megjelenése sem meglepő, hiszen James Cameron nagy nehezen csak elkészült az Avatar: A víz útjával, amely idén decemberben debütálhat a mozikban. Adja magát, hogy az ehhez köthető videojáték is ekkor érkezzen.

A Mario + Rabbids: Sparks of Hope-ban az egész világ megmentése lesz a feladatunk. Ebben segítségünkre lesznek Mario mellet Luigi, Princess Peach, valamint Rabbid Peach és Rabbid Luigi is. A játékot tavaly nyáron jelentették be a 2017-es Mario + Rabbids Kingdom Battle folytatásaként. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Kiderült, mikor jelenik meg a Dead Space Remake!
Következő hír: The Stanley Parable: Ultra Deluxe teszt – Egészen normális őrület »