Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Késik a Starfield és a Redfall is

A Bethesda sem a Redfall nyári, sem a Starfield őszi premierjét nem tudja tartani, de legalább elárulták, nagyjából mikorra halasztja a játékokat.

2022.05.12. 17:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Bethesda idén már megörvendeztette a rajongóit egy nagyszerű játékkal, a Ghostwire: Tokyo előtt pedig a tavalyi nagy durranás a Deathloop volt. A tervek szerint erre az évre még két nagy premiert időzítettek, ám sajnos ma szomorú hírek érkeztek.

A két szóban forgó játék az idén nyárra datált Redfall, valamint a 2022. november 11-i premierdátumát már egészen korán megkapó Starfield. Utóbbi nem véletlenül kapta ezt a dátumot, ez ugyanis a The Elder Scrolls V: Skyrim premierjének évfordulója. Csakhogy egyik játék sem tudja tartani ezeket az időpontokat.

A legfrissebb hírek arról számolnak be, hogy a Bethesda mind a Redfall, mind a Starfield premierjét 2023 tavaszára halasztotta. Ennél pontosabb dátummal egyelőre nem rukkoltak elő. Ezzel az is eldőlt, hogy a kiadónak nem lesz semmilyen újdonsága az idei ünnepi szezonra.

A halasztás konkrét okát nem jelölték meg, de a szokásos frázist, miszerint csak tökéletes játékot akarnak kiadni a kezeik közül, ezért halasztották el a megjelenést, most is elsütötték. És, hogy valami jó hírrel is tompítsák a dolog élét, az ígérték, hogy mind a Redfall, mind a Starfield játékmenetét a közeljövőben fogják bemutatni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Starfield

« Előző hír: Nyiss deszkás boltot a Skate Shop Simulatorben!
Következő hír: 007-eseket is képezhetünk majd a Two Point Campusban »