25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Nyiss deszkás boltot a Skate Shop Simulatorben!

Nem csak gördeszkákat, de BMX-et is lehet majd árulni és persze javítani is.

Írta: GeryG

Készül a Bike Mechanic Simulator, erről már mi is hírt adtunk a napokban. De a jelek szerint nem ez lesz az egyetlen új játék, amelyben a bringák is kulcsszerepet kapnak. Készül ugyanis a Skate Shop Simulator is. Elsőre talán nem látni az összefüggést, de azért van.

A játékban egy deszkás boltot és műhelyt fogunk üzemeltetni. Ha elég ügyesek vagyunk, akkor a kezdeti apróbb javítgatások után idővel nem csak egy nagy virágzó boltot, de akár egy egész boltláncot is felépíthetünk. És nem mellesleg a deszkákat nem csak megépíteni, javítani és árusítani lehet majd, de ki is próbálhatjuk őket.

A bolt mögötti műhelyben pofozhatunk helyre bármit, ami a deszkás közösség kezei és lábai közt megfordulhat. Így nem csak gördeszkákat, de rollereket, scootereket és BMX-eket is a gondjainkra bíznak majd. Ellátogathatunk aukciókra és kiárusításokra is, ahol régi és rossz állapotú gördeszkákat is vásárolhatunk, hogy aztán felújítva sokszoros áron adjuk tovább őket.

Új festéseket és matricákat vásárolhatunk, illetve akár saját ruhamárkánkat is megtervezhetjük, hogy a srácok mindenhol abban tolják a manualt és a wheelie-t. Ha pedig mindent jól csinálunk, akkor új üzlethelyiségeket is megvehetünk, amiket némi takarítás és csinosítás után már használatba is vehetünk.

A Skate Shop Simulator egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, a fejlesztés kizárólag PC-re folyik a ConsoleWay stúdiójában.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Skate Shop Simulator
  • Skate Shop Simulator
  • Skate Shop Simulator
  • Skate Shop Simulator
  • Skate Shop Simulator
  • Skate Shop Simulator
  • Skate Shop Simulator
  • Skate Shop Simulator
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!