Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Gotham Knights infók

Hány fős kooperatív mód lesz benne? Mit kínál a gyűjtői kiadás? Jön-e az előző konzolgenerációra?

2022.05.11. 17:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hacsak a Warner Bros. és a Discovery összeolvadása nem kavar be (de valószínűleg nem fog), akkor idén ősszel jelenhet meg A WB Games Montreal új játéka, a Gotham Knights. Ebben a játékosok Gotham városának védelmére kelhetnek, de mivel Batman halott, így utódai, Nightwing, Robin, Red Hood és Batgirl alkotják majd az irányítható hősök táborát. A fejlesztők a minap vadonatúj előzetessel rukkoltak elő és egy rakás új információ is elárasztotta a világhálót. Ezek közül szemezgetünk most mi is.

Az új előzetes két hősre, Nightwingre és Red Hoodra koncentrál, az ő egyedi képességeikkel ismerkedhetünk meg a rendező Geoff Ellenor tolmácsolásában. A játék mindegyik hőse gyökeresen eltér egymástól, így nem csak a harctéren, de a városban való közlekedésben is egészen más eszköztárat kínálnak. A videóban láthatunk autós üldözést és beleshetünk a hősök főhadiszállására is. Itt nem csak a kosztümöket lehet variálni, de itt lehet majd fejleszteni a karakterek képességeit és felszereléseit is, amihez tervrajzokra és alapanyagokra lesz szükség.

Bár a napokban voltak olyan pletykák, hogy a Gotham Knights négyfős kooperatív móddal érkezik, sajnos ezek a híresztelések tévesek. Az egyszemélyes mód mellett ugyanis csak kétfős kooperatív módot kapunk, hiába adná magát a négy hőssel a négyfős közös csapatás. Az is kiderült, hogy a fejlesztők az eredeti terveikkel ellentétben csak PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re készítik el a játékot. Ez azt jelenti, hogy dobták a PlayStation 4-re és Xbox One-ra szánt változatok tervét, aki tehát e konzolokon szeretett volna játszani, az sajnos hoppon marad.

Ahogy azt már az ilyen kaliberű játékok esetében megszokhattuk, a standard verzió mellett picit mélyebben a zsebünkbe nyúlva megvásárolhatjuk a gyűjtői kiadást is. Ezúttal a picit mélyebb azt jelenti, hogy nagyon mélyen kell majd kotorásznunk, ugyanis a Collector’s Edition nem kevesebb, mint 299, 99 dollárba fog kerülni. Ezért a szerény összegért a következőket kapjuk:

Gotham Knights infók

A Gotham Knights a tervek szerint október 25-én jelenhet meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Gotham Knights

« Előző hír: Loot River teszt – Kaszabolás és puzzle-zés csónakokon
Következő hír: Elindult a buliszezon a Festival Tycoon megjelenésével »