Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Az aktuális konzolgenerációra is megérkezett a This War of Mine

Számos újítással felszerelve próbálhatjuk túlélni a megszállt várost.

2022.05.11. 10:47 | szerző: Jaxx | kategória: Játék

2014-es megjelenése óta töretlen sikernek örvend a This War of Mine, mely különleges alapkoncepciójának köszönhetően ma is több, mint 63000 nagyon pozitív értékelésnél tart Steamen. Nyolc év alatt 7 milliónál is több játékossal számolhatott a mögötte álló stúdió, most pedig az újabb konzolgenerációra is megérkezett.

A trailerben is megnézhetjük, miként néz ki a játékmenet, illetve milyen újdonságok, újítások kaptak helyet a Final Cutban.

Túlélőjáték azért van a piacon szép számmal, de a This War of Mine mégis különleges darab. Nem elitkatonák a fő karakterei, hanem egyszerű, hétköznapi civilek, akik próbálnak túlélni egy háború sújtotta övezetben. Kevés az étel, a víz, a gyógyszer, és állandó a veszélye annak, hogy egy katonába botlunk, vagy a távolból eltalál minket egy mesterlövész.

Sötét atmoszférájával, csendes feszültségével és persze fakó környezetével teremti meg a várakozással vegyes rettegést, mint alaphangot. A játékot korszerűsítették mind irányítás, mind pedig grafika szempontjából. Az Anniversary Editionben 3 új helyszínnel, új NPC-kkel és játszható karakterekkel, valamint új küldetésekkel bővült a játék, ezeket mind tartalmazza a Final Cut kiadás is, amely 4K grafikával remasterelve érhető el.

Cikkajánló
Háború a civilek szemszögéből.
» Olvasd el!

A This War of Mine: Final Cut PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re jelent meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: This War of Mine

« Előző hír: Kapital: Sparks of Revolution teszt – Választhatsz rossz és még rosszabb között
Következő hír: Loot River teszt – Kaszabolás és puzzle-zés csónakokon »