Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

A héten rajtol a The Division 2 kilencedik szezonja

Az újdonságokat új előzetesben gyűjtötték össze a készítők.

2022.05.10. 13:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Három éve már, hogy megjelent a Tom Clancy’s The Division 2, amely az előd által lefektetett alapokra, de annak számos (de nem összes) hibáját javítva vált gyorsan közönségkedvencé. A készítők igyekeznek máig aktívan tartani a játék online közösségét több-kevesebb sikerrel. Most éppen a kilencedik szezon rajtjára készülhetnek a rajongók. Ez már csak azért is érdekes, mert a játék elvileg már tavaly elérte az életciklusa záró szakaszát, amikor már nem igazán szokták új tartalommal meglepni a játékosokat. Most viszont pontosan ez fog történni, méghozzá ezen a héten.

A kilencedik szezon a Hidden Alliance alcímet viseli és amellett, hogy tovább görgeti a játék endgame-történetét, több újdonságot is hoz magával. A játékosok ezúttal a True Sons csoport feje, Lewis kapitány ellen vehetik fel a harcot, aki katonáival bármely kampányküldetést elfoglalhatja.

Emellett az új nyolcfős kooperatív játékmód, a Countdown is a narratívát viszi tovább, itt a játékosoknak egy atomreaktor leolvadását kell valahogy megakadályoznia. Természetesen nem maradnak el az új fegyverek és felszerelések sem, illetve bevezetik az Expertise-rendszert, amely lehetővé teszi minden fegyverünk és felszerelésünk bizonyos alap tulajdonságainak felfejlesztését.

Ha semmi sem jön közbe – és ilyenkor már csak nagyon ritkán szokott –, akkor a Hidden Alliance május 12-én, vagyis most csütörtökön fog elrajtolni. A fejlesztők ígérete szerint még ebben a naptári évben további hasonló bővítésekre lehet készülni. És persze mindeközben ne feledkezzünk meg a Tom Clancy’s The Division Heartlandről sem, amely szintén évek óta készül már. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Tom Clancy's The Division 2

« Előző hír: Új előzetessel jelentkezik a Spells & Secrets
Következő hír: A héten rajtol a The Division 2 kilencedik szezonja »