Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Június végén jelenik meg az MX vs ATV Legends

Az alapverzió mellett gyűjtői kiadásban is megvásárolható lesz a játék.

2022.05.10. 10:02 | szerző: Jaxx | kategória: Játék

Pontos dátumot kapott az MX vs ATV Legends, idén június végén csatlakozhatunk a versenyhez a franchise legújabb darabjában. Ennek örömére fejlesztői naplóban ír a játék részleteiről a stúdió vezérigazgatója, Lenore Gilbert.

Ráadásként videóban mutatják meg a gyűjtői kiadást, melyben a 2021-es Yamaha YZ450F motor, rámpa, két zászló, kulcstartó, képeslapok és bónusz DLC kapott helyet.

Az MX vs ATV Legends részletesebb karrierkampánnyal és új Trails móddal állít elénk kihívásokat. Újdonságként szerepel benne, hogy a játékosok több dologról is maguk dönthetnek, többek között a szponzorokról és a különleges, meghíváson alapuló eseményekről.

A kaliforniai partvonalon óriási, szabadon bejárható környezetben száguldhatunk egyedül, egy baráttal osztott képernyővel, vagy összesen 16 játékossal online multiplayerben. Az off-road versenyzés legkorszerűbb alkatrészeit és felszereléseit gyártó vállalatok termékeivel a személyre szabhatóság magasabb szintjét érhetjük el, a finomhangolt játékmenetben pedig nagyobb pontossággal motorozhatunk, mint eddig bármikor.

Az MX vs ATV Legends június 28-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: MX vs. ATV Legends

« Előző hír: A Maid of Sker lényeivel is találkozhatunk a Sker Ritual túlélő FPS-ben
Következő hír: Új előzetessel jelentkezik a Spells & Secrets »