Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Új előzetessel jelentkezik a Spells & Secrets

A varázslókaland kooperatív módját mutatják be a videóban.

2022.05.10. 10:33 | szerző: Jaxx | kategória: Játék

A Stranded Sails készítőinek újabb alkotása lesz a Spells & Secrets a rougelike kaland. A játék olyannyira friss, hogy a kickstarter kampánya ma ér véget, a korai hozzáférésű változata pedig előreláthatólag nyár elején érkezik meg.

Hogy addig kicsit jobban megismerhessük a játékot, ezúttal a kooperatív módról készült videóval jelentkeztek készítői.

A Spells & Secrets egy modern fantasy rougelike, melynek helyszíne egy procedurálisan generált varázslóiskola. Egyedi karakterünket a játék elején számos aspektusában szabhatjuk ízlésünkre, később pedig a varázsigék okos kombinációival oldhatunk meg feladványokat és győzhetünk le ellenfeleket.

Elsőéves hallgatóként csöppenünk a mágia művészetének világába, a Greifenstein Akadémiára. Első napunkon különös incidens történik, mely zűrzavarba sodorja az egész iskolát. Innentől a mi feladatunk, hogy megmentsük iskolánkat. A játékmenetben felfedezhetünk rejtélyeket, titkokat, mini-game-eket, és gyűjthetünk varázsigéket, bájitalokat, valamint ereklyéket.

A Spells & Secrets early access változata idén nyáron, teljes verziója pedig jövőre jelenik meg PC-re és Nintendo Switchre. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Június végén jelenik meg az MX vs ATV Legends
Következő hír: A héten rajtol a The Division 2 kilencedik szezonja »