Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Ilyen lesz a Dying Light 2: Stay Human kooperatív módja

A Dying 2 Know sorozat utolsó, hatodik részében sok témát érintenek, köztük a kooperatív módot is.

2022.01.14. 17:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Dying Light 2: Stay Human egy zombik elől menekülő, a társadalmat a maga toldozott-foltozott módján újrateremtő akció-szerepjáték lesz, amelyben az utca egyszeri gyermeke jobb híján a tetőkön vagy a házfalakon közlekedik. A Techland újdonságára már tényleg csak heteket kell várni, de ezt az időt a készítők a jelek szerint meg fogják tölteni érdekes tartalommal.

A minap tartottak egy kis játékmenet-bemutatót a srácok, amelyet picit lejjebb meg is nézhettek. Ez a korábban indított Dying 2 Know videósorozat premier előtti utolsó epizódja, amelyben a főhős Aident Caldwellt megszólaltató Jonah Scott vezet végig minket másodmagával a látottakon. A társa a Twitch-streamer Leah Alexandra volt.

A közel húszperces video elég tartalmas, sok témát érintenek benne. Először a rajongóknak korábban meghirdetett alkotói versenyről esik szó, majd az egyik legérdekesebb tartalom következik, a kooperatív mód. A folytatásban beleleshetünk a konzolos változatba, illetve egy hosszabb fejlesztői bejelentkezést is megnézhetünk. A video második felében pedig az újabb gameplay bejátszások után a várost bemutató résszel zárul a show.

A Dying Light 2 kooperatív módjában valamelyik játékos kampányát lehet teljesíteni. A meghívott játékosok amolyan vendégként vannak jelen, de a közös játék során megszerzett holmijukat és elért fejlődésüket megtarthatják. Kooperatív módban lehet majd szabadon kalandozni, de akár a végkimenetelt is befolyásoló küldetések is teljesíthetők, amelyek során sorsfordító döntéseket is kell hozni. Ilyenkor az összes játékos szavazhat, de a végső döntést mindig a host hozza meg, elvégre mégiscsak az ő sztorija fut éppen.

Cikkajánló
Tisztázták a Dying Light 2: Stay Human játékidejét
Látva a rajongók felzúdulását, a Techland tiszta vizet öntött a pohárba.
» Olvasd el!

A Dying Light 2: Stay Human PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra fog megjelenni február 4-én. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Dying Light 2: Stay Human

« Előző hír: Új tartalommal, karakterekkel és még sok mással jön a YIIK: A Post-Modern RPG I.V
Következő hír: Már régen leállt az Xbox One gyártása »