Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Új tartalommal, karakterekkel és még sok mással jön a YIIK: A Post-Modern RPG I.V

Alapjátékra épülő ingyenes frissítés, az I.V idén lép a valóságunkba.

2022.01.14. 12:46 | szerző: Jaxx | kategória: Játék

Aki kedveli a nem mindennapi sztorikat és az RPG-ket, azoknak találták ki a japán stílusú, kissé pszichedelikusra sikerült YIIK: A Post-Modern RPG-t. A 2019-ben kiadott alapjáték története szerint a főiskolás Alex egy nő eltűnésének szemtanúja, mely eseményre semmilyen logikus magyarázattal nem tud szolgálni.

Főhősünk így az internetről maga mellé gyűjtött barátai segítségével elindul felkutatni az igazságot egy rejtélyes és veszélyes kalandban. A kiadást népszerűsítő előzetesben a vibráló színek, a meghökkentő formák és a szokatlan „fegyverek” világába kalauzolnak minket.

A YIIK: A Post-Modern RPG I.V kiegészítőjében újragondolták a játék elemeit. Átdolgozott sztori eseményekkel, új zenével és karakterekkel teszik még teljesebbé és szövik át az alapjátékot. A tartalomfrissítésbe új bossok, dungeon helyszínek és több, mint 45 percnyi eddig még sosem hallott zene is belefért.

A valóságot egyedi módon értelmező játékban körökre osztott harcrendszerben küzdhetünk szokatlan fegyverekkel, mint a bakelitlemez, a fényképezőgép vagy a hangszerek. A YIIK: A Post-Modern RPG I.V-ben a szürreális élményt minigame-ek, furcsa ellenfelek és eléggé eklektikus elektroakusztikus fúziós zene teszi teljessé.

A kiegészítő pontos megjelenési dátumáról egyenlőre nincs hivatalos közlemény, egyelőre annyit lehet tudni, hogy idén megérkezik. A játék egyébként PC-n, Nintendo Switchen és PlayStation 4-en érhető el. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Saját trailert kapott a Gran Turismo 7 Daytona Speedway pályája
Következő hír: Ilyen lesz a Dying Light 2: Stay Human kooperatív módja »