Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Hamarosan érkezik a Not for Broadcast utolsó epizódja

A hírszerkesztő játék január 25-én lép ki az early access szakaszból.

2022.01.14. 12:06 | szerző: Jaxx | kategória: Játék

Szám szerint harmadik, egyben befejező részével jelentkezik hamarosan a Not for Broadcast. A játék 2020 elején indult diadalútjára, utolsó részében pedig lezárja a sztorivonalat. Idén január 25-én lép majd ki az early access szakaszból, az előző részek értékelései alapján pedig újfent egy nem hétköznapi, sötét humorral fűszerezett, izgalmas játékot kapunk.

A Not for Broadcast egy hírmenedzsment játék, ahol Alex Winston stúdió igazgató szerepében egy nemzeti TV-állomás műsorait kell rendszereznünk. A megjelenését nyilvánosságra hozó videóban egy kicsit belekóstolhatunk, hogy mi vár ránk, ha a kezelőpulthoz ülünk.

Több, mint 43 órányi új híradási anyaggal kell megbirkóznunk, emellett néha szürreális reklámok és furcsa TV-klipek is a mi szakértő rendezésünkre várnak. A kitalált, Nagy Britanniához hasonlító európai országban játszódó Not for Broadcast az 1980-as évekbe repít minket vissza, ahol a National Nightly News hírműsort szerkesztjük. Az adások ideje alatt a kameraszög kiválasztása, a káromkodás cenzúrázása és még sok más teendőnk is lesz, időnként a karrierünket meghatározó döntéseket is meg kell hoznunk. Mindezt élőben és természetesen nem csekély nyomás alatt.

Cikkajánló
Not for Broadcast teszt - Szerkeszd takarítóként a TV-műsort!
Szeretnél a hírek ura lenni egy vicces, de még nem teljesen kész indie propagandaszimulátorban?
» Olvasd el!

Ha azt gondolnánk, hogy ez nem nehéz, próbáljuk meg politikai nyomás alatt. A tekintélyelven irányító, disztópikus körülményeket teremtő központi hatalom mozgatja a háttérben a szálakat, ezért mégsem olyan egyszerű a dolgunk. Minden egyes döntésünk hatással lesz a történet alakulására és záróakkordjára, így még komplexebb játékélményt kapunk. A Not for Broadcast utolsó epizódja január 25-én jelenik meg PC-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Not for Broadcast

« Előző hír: Sok év várakozás ér idén véget – dátumot kapott az új The Settlers!
Következő hír: Késik a King Arthur: A Knight's Tale megjelenése »