Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Futurisztikus zsoldosként tehetjük magunkat próbára a hamarosan megjelenő Leapben

A kiadás előtt zárt bétában lesz lehetőségünk tesztkörre vinni a játékot.

2022.01.13. 16:11 | szerző: Jaxx | kategória: Játék

Februárban érkezik majd meg a teljes verziója, azonban előtte néhány hétig bétatesztelhetjük is a Leapet. Az online FPS fő fókusza a légi harc, de azért nem repülőgépekre kell gondolni. Illetve nem csak. Zsoldosként kiválaszthatjuk, kinek az alkalmazásában szeretnénk öldökölni, majd beugorhatunk a 60 résztvevős harctérre, ahol megsemmisíthetjük az ellenfeleinket és szerződés bónuszokat szerezhetünk.

A trailerben David Attenborough stílusában mutatják be a Leap zsoldos „fajtáját”, némi humorral fűszerezve, illetve megnézhetjük a gyors tempójú, intenzív, jórészt levegőben zajló harcrendszer.

A Leapben négy karakterosztály közül választhatunk, mind egyedi egyensúlyt teremt az erő, a védekezés és a mozgékonyság tekintetében. Emellett mindegyik rendelkezik különleges képességekkel. A gépszarvastól a jetpackig számos eszköz áll rendelkezésünkre a mozgáshoz, nyerési esélyeinket pedig automata géppisztoly toronnyal, irányítható rakéta és földkörüli pályáról indított csapásokkal növelhetjük.

A Leap a védelmünkre is sok figyelmet szentelt, katonai minőségű exosuit védi életünket és fontos belső szerveinket, illetve a protokolljainak használatára is megtanít. Ha a fegyverarzenál már izzik a kezünk alatt, zárt bétában kipróbálhatjuk a játékot január 19-től. A teljes verzió ezt követően februárban jelenik majd meg PC-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: A PlayStation 5 menti meg a PlayStation 4-et... vagy fordítva?
Következő hír: Sok év várakozás ér idén véget – dátumot kapott az új The Settlers! »