Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Minden katasztrófára felkészülhetünk a Bunker Builder Simulatorban

Az alapoktól, minden részletében nekünk kell majd megépíteni a menedéket.

2022.01.13. 11:15 | szerző: Jaxx | kategória: Játék

Ha elgondolkoztál már azon, vajon hogyan dolgoznak a világ legjobb bunkerépítői, akkor a Bunker Builder Simulator éppen Neked való játék lesz. A HyperStudio új szimulátora egy menedéképítéssel foglalkozó vállalkozás tulajdonosának szerepébe bújtat majd minket, ahol megtanulhatunk különböző szerszámokkal bánni, betonozni, és ha ügyesek vagyunk, egy vagyonra tehetünk szert.

A játék hivatalos trailere rendkívül biztatóan szirénaszóval indul, de azért belenézhetünk a ránk váró feladatok egy részébe is.

A Bunker Builder Simulator összetettségét a teendők sokfélesége adja. Miután sikeresen szerződtünk az ügyfelekkel, a legapróbb részletekig nekünk kell gondoskodnunk szükségleteikről és biztonságukról. A leendő bunker helyének kiválasztásától az utolsó polc összecsavarozásáig számos munkafolyamatot kell végigcsinálnunk. Fogunk betonozni, acélszerkezetet építeni, elektromos hálózatot szerelni, hegeszteni és még számos más részműveletet elvégezni, mígnem az utolsó szék is a helyére kerül majd.

Ha jól végezzük a munkánkat, cégünknek jó hírnevet szerezve egyre több ügyfél keres majd fel minket, és természetesen elérhetővé válnak újabb és jobb eszközök, gépek, szerszámok és berendezési tárgyak. Segítségükkel mind hatékonyabban és gyorsabban dolgozhatunk majd, így több építkezést tudunk elvállalni és magasabb összegekkel megtámogatni vállalatunkat.

A Bunker Builder Simulator megjelenéséről egyelőre nincs hivatalos információ, annyit azonban biztosan tudunk, hogy kizárólag PC-n lesz elérhető. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Részben túszejtő thriller, részben társadalmi dráma lesz a The Gallery
Következő hír: Transmetropolitan – A képregény, amelyen egy generációnyi dühös újságíró nőtt fel »